Kızlar bir sorum var 😰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esoşe tarafından oluşturulan Kızlar bir sorum var 😰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 404 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bir sorum var 😰
Konbuyu başlatan Esoşe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sibelita

Esoşe

Kayıtlı Üye
rank
Ben bir kaç hafta arayla bulantı kusma yaşadım herneyse üşütmüşümdür dedim geçtim,,bugünde aniden birden bire bulantı kusma miğdem resmen bayılıyor canım gitti sıcak su torbası fln baktm kndime yattım uyudum geçti,bu arada 33+5olduk yaşayanlar varmı bu durumu normalmi fikri olan varmı

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ben bir kaç hafta arayla bulantı kusma yaşadım herneyse üşütmüşümdür dedim geçtim,,bugünde aniden birden bire bulantı kusma miğdem resmen bayılıyor canım gitti sıcak su torbası fln baktm kndime yattım uyudum geçti,bu arada 33+5olduk yaşayanlar varmı bu durumu normalmi fikri olan varmı
Evet bende de olmuştu sanki yer ayağımın altından kayıyor olduğum yere yığılacak gibi oluyordum bi anda vuruyodu. Sıcak su torbasını nerede kullandınız?

Esoşe

Kayıtlı Üye
rank
Evet bende de olmuştu sanki yer ayağımın altından kayıyor olduğum yere yığılacak gibi oluyordum bi anda vuruyodu. Sıcak su torbasını nerede kullandınız?
Aynen öyle mahfoluyorum biranda geliyor,,sıcak su torbasını ayaklarımı ısıtıyorum,sıcaklığı biraz hafifleyince karnıma sağıma soluma koyuyorum iyi geliyor

Tüm sayfalar yüklendi.