Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizde de el ayak titremesi ateş basması oluyor mu benim tüm vücuduna bir titreme geliyor ya üşüme oluyor ya ateş basıyor ben çok kotulestim ikisi bir arada olunca ne yapmalıyım başına gelen var mı
Doktoruma anlatıyorum hiç ilgilenmiyor elim ayağım devamlı titriyor baş dönmesi de oluyor arada kendimden geçmiş gibi oluyorum şuan biraz kötüyüm inşallah gecer
Sizde de el ayak titremesi ateş basması oluyor mu benim tüm vücuduna bir titreme geliyor ya üşüme oluyor ya ateş basıyor ben çok kotulestim ikisi bir arada olunca ne yapmalıyım başına gelen var mı
Çok teşekkür ederim daha adam beni tanımıyor biliyor musun 36 haftama gireceğim diyor sen benim hastam mısın yada gebelik için mi geldin valla zaten soru sorsan tersliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok teşekkür ederim daha adam beni tanımıyor biliyor musun 36 haftama gireceğim diyor sen benim hastam mısın yada gebelik için mi geldin valla zaten soru sorsan tersliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tamam dediklerini kulak ardı etmeyeceğim en yakın zamanda gorunecegim