Adet görmedim 4 üncü oldu test yaptım bişey çıkmadı acaba erken mı gebelik testi için
K Kymry Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 5 8 Haziran 2022 #1 Adet görmedim 4 üncü oldu test yaptım bişey çıkmadı acaba erken mı gebelik testi için
Emir'inAnnesi Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 474 Konum Denizli 8 Haziran 2022 #2 Kymry' Alıntı: Adet görmedim 4 üncü oldu test yaptım bişey çıkmadı acaba erken mı gebelik testi için Genişletmek için tıkla ... Aletinden kaç gün geçti cnm
Kymry' Alıntı: Adet görmedim 4 üncü oldu test yaptım bişey çıkmadı acaba erken mı gebelik testi için Genişletmek için tıkla ... Aletinden kaç gün geçti cnm
K Kymry Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 5 8 Haziran 2022 #3 Emir'inAnnesi' Alıntı: Aletinden kaç gün geçti cnm Genişletmek için tıkla ... 4 gün geçti
K Kymry Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 5 8 Haziran 2022 #4 Melek oldu bebegim' Alıntı: Kuuzm kan testi yap kesin sonuc alırsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım
Melek oldu bebegim' Alıntı: Kuuzm kan testi yap kesin sonuc alırsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım
3 çocuk annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1,090 Konum Ankara 8 Haziran 2022 #5 Kymry' Alıntı: Adet görmedim 4 üncü oldu test yaptım bişey çıkmadı acaba erken mı gebelik testi için Genişletmek için tıkla ... Canım o testlere çok güvenme bazen bazı kadınlarda çıkmıyor kan testi daha güvenilir
Kymry' Alıntı: Adet görmedim 4 üncü oldu test yaptım bişey çıkmadı acaba erken mı gebelik testi için Genişletmek için tıkla ... Canım o testlere çok güvenme bazen bazı kadınlarda çıkmıyor kan testi daha güvenilir
💜 💜Bir prenses bir prens a Kayıtlı Üye Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 194 8 Haziran 2022 #6 Kymry' Alıntı: Adet görmedim 4 üncü oldu test yaptım bişey çıkmadı acaba erken mı gebelik testi için Genişletmek için tıkla ... Evet cnm erken normal testler 10 gün öncesinden çıkarmıyor erken gebelik testi yap bakalım belki orada çıkar
Kymry' Alıntı: Adet görmedim 4 üncü oldu test yaptım bişey çıkmadı acaba erken mı gebelik testi için Genişletmek için tıkla ... Evet cnm erken normal testler 10 gün öncesinden çıkarmıyor erken gebelik testi yap bakalım belki orada çıkar
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,094 8 Haziran 2022 #7 Kymry' Alıntı: Adet görmedim 4 üncü oldu test yaptım bişey çıkmadı acaba erken mı gebelik testi için Genişletmek için tıkla ... Kan testi de var kuzum geç döllenmeden kaynaklı çıkmamış olabilir
Kymry' Alıntı: Adet görmedim 4 üncü oldu test yaptım bişey çıkmadı acaba erken mı gebelik testi için Genişletmek için tıkla ... Kan testi de var kuzum geç döllenmeden kaynaklı çıkmamış olabilir
K Kymry Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 5 9 Haziran 2022 #8 💜Bir prenses bir prens a' Alıntı: Evet cnm erken normal testler 10 gün öncesinden çıkarmıyor erken gebelik testi yap bakalım belki orada çıkar Genişletmek için tıkla ... Yaptım canım çıkmadı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Haziran 2022 Melek oldu bebegim' Alıntı: Kuuzm kan testi yap kesin sonuc alırsın Genişletmek için tıkla ... Artık kan testi vermekte kaldı sonuç
💜Bir prenses bir prens a' Alıntı: Evet cnm erken normal testler 10 gün öncesinden çıkarmıyor erken gebelik testi yap bakalım belki orada çıkar Genişletmek için tıkla ... Yaptım canım çıkmadı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Haziran 2022 Melek oldu bebegim' Alıntı: Kuuzm kan testi yap kesin sonuc alırsın Genişletmek için tıkla ... Artık kan testi vermekte kaldı sonuç
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,094 9 Haziran 2022 #9 Kymry' Alıntı: Yaptım canım çıkmadı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Haziran 2022 Artık kan testi vermekte kaldı sonuç Genişletmek için tıkla ... Hayırlı haberlerle inşallah kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kymry' Alıntı: Yaptım canım çıkmadı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Haziran 2022 Artık kan testi vermekte kaldı sonuç Genişletmek için tıkla ... Hayırlı haberlerle inşallah kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,200 Konum Kastamonu 9 Haziran 2022 #10 Kesin ve net sonuç alabilmek için kan vermeni öneririm kuzum. Güzel haberlerle gel inşallah