Sorum var Kızlar bunlar doğum belirtisi olabilir mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şüküfe tarafından oluşturulan Kızlar bunlar doğum belirtisi olabilir mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 735 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bunlar doğum belirtisi olabilir mi
Konbuyu başlatan Şüküfe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Şüküfe

Kayıtlı Üye
rank
Hastanede yatışım vardı enfeksiyon dan cuma akşamı çıktım. Doktor ilaçta yazdı. Bundna da olabilir mi. Dkk başı hastaneye gitmekten utandım artık.
1. ishal
2. kasık ağrısı
3. bacak ağrısı ( ilaç kullanıyorum bayadır) soğukta kalmışımda bacağımın içi ağrıyor
4. bebeği göbeğimi üzerinde hissediyorum
5. 35+1 hamileyim
6. Ayak ve galiba bacakta şiş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hastanede yatışım vardı enfeksiyon dan cuma akşamı çıktım. Doktor ilaçta yazdı. Bundna da olabilir mi. Dkk başı hastaneye gitmekten utandım artık.
1. ishal
2. kasık ağrısı
3. bacak ağrısı ( ilaç kullanıyorum bayadır) soğukta kalmışımda bacağımın içi ağrıyor
5. 35+1 hamileyim
7 birde sürekli idrar için tuvalete gidiyordum ama bugün daha bir sık gidiyorum
7

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Canım çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla yok 😉😉

Ama geçmiş olsun üzüldüm üşütmeye bağlı seninki gibi ama yine de bilemiyorum canim

Şüküfe

Kayıtlı Üye
rank

Ama geçmiş olsun üzüldüm üşütmeye bağlı seninki gibi ama yine de bilemiyorum canim
Teşekkür ederim canım. Grip değilim ama soğuk almış olabilirim karnımın içi ağrıyor adet ağrısı gibi 😔

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
1. ishal
2. kasık ağrısı
5. 35+1 hamileyim

7
Sen üşütmüşsün bacak ağrın ondandır sik idrar enfeksiyon dan ve son haftalarda oluyor ishal de son haftalarda oluyor dikkat et kalın giyin sıcak tut kendini sancın çok olur ayaklarını özellikle sıcak tut

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
1. ishal
2. kasık ağrısı
5. 35+1 hamileyim

7
Kasık ağrısı dinlenince geçiyorsa yalancı sancıdır. Enfeksiyon da yapar. Bacak ağrısı magnezyum kullanırsan faydası olur birde günde iki tane sade maden suyu içebilirsin. Ayak ve bacaklarda ki şiş ödem olabilir tuz tüketimine dikkat et canım bol su iç. Bebeğin hala doğum kanalına dönmemiş ise göbek üstünde hissetmen normal.

Şüküfe

Kayıtlı Üye
rank
Sen üşütmüşsün bacak ağrın ondandır sik idrar enfeksiyon dan ve son haftalarda oluyor ishal de son haftalarda oluyor dikkat et kalın giyin sıcak tut kendini sancın çok olur ayaklarını özellikle sıcak tut
Tamam cnaım çok sağol 🥰

Kasık ağrısı dinlenince geçiyorsa yalancı sancıdır. Enfeksiyon da yapar. Bacak ağrısı magnezyum kullanırsan faydası olur birde günde iki tane sade maden suyu içebilirsin. Ayak ve bacaklarda ki şiş ödem olabilir tuz tüketimine dikkat et canım bol su iç. Bebeğin hala doğum kanalına dönmemiş ise göbek üstünde hissetmen normal.
Tamam cnaım çok sağol bazı yerlerde isahl doğum belirtisi filan diye okudum o yüzden göbek üstünde dedim bebek. Her yazdığıma yorum yapıyorsun dikkat ediyorum yazdıklarına çok sağol 💙💙💙

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
1. ishal
2. kasık ağrısı
5. 35+1 hamileyim

7
Yok kuzum 😉 yani ben öyle doğuma gitmedim , bende de bir ara senin dediğin gibi olmuştum doktora gittim bişey yoktu çok şükür, doktor doğum yaklaştığı için son ayda yalancı sancılar , kasılmalar ağrılar normal dedi, ha bu ağrılarla birlikte sancıların varsa doktora gitmek en iyisi, rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲❤️

Şüküfe

Kayıtlı Üye
rank
Yok kuzum 😉 yani ben öyle doğuma gitmedim , bende de bir ara senin dediğin gibi olmuştum doktora gittim bişey yoktu çok şükür, doktor doğum yaklaştığı için son ayda yalancı sancılar , kasılmalar ağrılar normal dedi, ha bu ağrılarla birlikte sancıların varsa doktora gitmek en iyisi, rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲❤️
Sağol canım içimi rahatlattınız iyi ki varsınız 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.