Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur
5 58sivas Kayıtlı Üye Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 376 10 Ekim 2021 #1 Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 10 Ekim 2021 #2 58sivas' Alıntı: Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Çok erken 12 de söyleyen doktorlar var ama genelde 16 da netleşiyo
58sivas' Alıntı: Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Çok erken 12 de söyleyen doktorlar var ama genelde 16 da netleşiyo
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 10 Ekim 2021 #3 58sivas' Alıntı: Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Tatlım bebegin durumuna göre değişiyor pozisyonuna göre doktor bana 13. Haftada kesin erkek dedi
58sivas' Alıntı: Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Tatlım bebegin durumuna göre değişiyor pozisyonuna göre doktor bana 13. Haftada kesin erkek dedi
S Selda mas Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 1,284 10 Ekim 2021 #4 58sivas' Alıntı: Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Öğrenmek için 16. Hafta beklenmeli bana sorarsan 20. Hafta ayrıntılı ultronsan kesin sonuç
58sivas' Alıntı: Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... Öğrenmek için 16. Hafta beklenmeli bana sorarsan 20. Hafta ayrıntılı ultronsan kesin sonuç
Yazgülü(semra) Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 1,428 10 Ekim 2021 #5 58sivas' Alıntı: Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... 12 de söyleyen var coguda biliyor hususi soylemiyo 16 net söylerler ha tabi bebiş gösterirse 20 bulan var göstermediği için
58sivas' Alıntı: Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... 12 de söyleyen var coguda biliyor hususi soylemiyo 16 net söylerler ha tabi bebiş gösterirse 20 bulan var göstermediği için
S Sedoss Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1,588 10 Ekim 2021 #6 58sivas' Alıntı: Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... 16 haftalikken söyledi bana daha öncesinde gittiğimde erken demişti
58sivas' Alıntı: Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... 16 haftalikken söyledi bana daha öncesinde gittiğimde erken demişti
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 10 Ekim 2021 #7 58sivas' Alıntı: Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... 26 haftaya kadar erkekti bu bir haftadır kız dedi doktor
58sivas' Alıntı: Kızlar şuan 9 haftalık kaçıncı haftada gitsem cinsiyet belli olur Genişletmek için tıkla ... 26 haftaya kadar erkekti bu bir haftadır kız dedi doktor
5 58sivas Kayıtlı Üye Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 376 10 Ekim 2021 #8 Sıbelmamı' Alıntı: 26 haftaya kadar erkekti bu bir haftadır kız dedi doktor Genişletmek için tıkla ... Nasıl olur ya bnce ilk ne dediyse odur o hafataya kadar yanılma şansı varmiki
Sıbelmamı' Alıntı: 26 haftaya kadar erkekti bu bir haftadır kız dedi doktor Genişletmek için tıkla ... Nasıl olur ya bnce ilk ne dediyse odur o hafataya kadar yanılma şansı varmiki
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 10 Ekim 2021 #9 58sivas' Alıntı: Nasıl olur ya bnce ilk ne dediyse odur o hafataya kadar yanılma şansı varmiki Genişletmek için tıkla ... Şimdiye kadar erkek ti valla bir haftadır doktor kordon vagı yüzünden erkek demiş kizmiş bizde şok
58sivas' Alıntı: Nasıl olur ya bnce ilk ne dediyse odur o hafataya kadar yanılma şansı varmiki Genişletmek için tıkla ... Şimdiye kadar erkek ti valla bir haftadır doktor kordon vagı yüzünden erkek demiş kizmiş bizde şok
5 58sivas Kayıtlı Üye Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 376 10 Ekim 2021 #10 Sedaaa' Alıntı: 16 haftalikken söyledi bana daha öncesinde gittiğimde erken demiş Selda mas' Alıntı: Öğrenmek için 16. Hafta beklenmeli bana sorarsan 20. Hafta ayrıntılı ultronsan kesin sonuç Genişletmek için tıkla ... Sabredemiyom ama Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2021 Sıbelmamı' Alıntı: Şimdiye kadar erkek ti valla bir haftadır doktor kordon vagı yüzünden erkek demiş kizmiş bizde şok Genişletmek için tıkla ... Bisyler almismiydiniz peki
Sedaaa' Alıntı: 16 haftalikken söyledi bana daha öncesinde gittiğimde erken demiş Selda mas' Alıntı: Öğrenmek için 16. Hafta beklenmeli bana sorarsan 20. Hafta ayrıntılı ultronsan kesin sonuç Genişletmek için tıkla ... Sabredemiyom ama Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2021 Sıbelmamı' Alıntı: Şimdiye kadar erkek ti valla bir haftadır doktor kordon vagı yüzünden erkek demiş kizmiş bizde şok Genişletmek için tıkla ... Bisyler almismiydiniz peki