Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar çok acil bakar mısınız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Berika Sultan" data-source="post: 164121" data-attributes="member: 4483"><p>Kizlar bundan 5 saat önce kanamam oldu hastaneye gittim serum felan taktılar sonra beni merkeze sevk ettiler orda bı tane doktor vardı ama hoc hosuma gitmedi bunu. Sebebi ben 5+2 de kontrole gittiğimde doktorum bana iki kese var ikiz gebelik demişti bu doktor iki saniye o ultroson aletini karnında baktı hiç incelemeden benim lavaboya gitmem lazım dedi ve gitti geldiğinde hocam tek kese mı gördünüz ikiz var dedigde tekrar bakma gereksinimine bile bulunmadı evet tek kese dedi ve bana progestan ile hafta da bir kez vurulma gereken bir iğneyi yazdı gönderdi . Canım o kadar sıkkın ki gece gece ağlaya ağlaya bir hal oldum . Kendi doktorum muayane ederken köşelerin üst üste oldugnu fark etmişti yani ilk baktığında oda tek kese görmüştü biraz yana doğru baktığında ikinci kesemizi görmüştü . Böyle bir şey başına gelen var mı kizlqr</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Berika Sultan, post: 164121, member: 4483"] Kizlar bundan 5 saat önce kanamam oldu hastaneye gittim serum felan taktılar sonra beni merkeze sevk ettiler orda bı tane doktor vardı ama hoc hosuma gitmedi bunu. Sebebi ben 5+2 de kontrole gittiğimde doktorum bana iki kese var ikiz gebelik demişti bu doktor iki saniye o ultroson aletini karnında baktı hiç incelemeden benim lavaboya gitmem lazım dedi ve gitti geldiğinde hocam tek kese mı gördünüz ikiz var dedigde tekrar bakma gereksinimine bile bulunmadı evet tek kese dedi ve bana progestan ile hafta da bir kez vurulma gereken bir iğneyi yazdı gönderdi . Canım o kadar sıkkın ki gece gece ağlaya ağlaya bir hal oldum . Kendi doktorum muayane ederken köşelerin üst üste oldugnu fark etmişti yani ilk baktığında oda tek kese görmüştü biraz yana doğru baktığında ikinci kesemizi görmüştü . Böyle bir şey başına gelen var mı kizlqr [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar çok acil bakar mısınız