Kizlar çok acil bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Fatma034 tarafından oluşturulan Kizlar çok acil bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 613 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kizlar çok acil bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Fatma034
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Fatma034

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar benim adetm çok duzenliydi bu ay 12 sgun gecikti 13 gün oldm adetim eskiye göre daha az kanamam var ve pıhtı şeklinde et gibi gelio neden böyle oluyo bebek istiyorm 1 buck yıllık evliym olmuyo

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar benim adetm çok duzenliydi bu ay 12 sgun gecikti 13 gün oldm adetim eskiye göre daha az kanamam var ve pıhtı şeklinde et gibi gelio neden böyle oluyo bebek istiyorm 1 buck yıllık evliym olmuyo
Stres yapıyorsanız etkiler regl olmanızı. Doktora gittiniz mi hiç bebek planladığınız sırada

Gamze099

Kayıtlı Üye
rank
Hastaneye görürdümü canım

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Evrt gittm bı sknti yok dedi folik asit verdi
Tamma o zaman ovulasyon kitleri ile yumurtlama gününüzü öğrenip gebelik planlayabilirsiniz. Kanamaya gelirsek stresten olabilir bir önceki ay çok yoğun kanamalı gördüyseniz bu ay daha az kanamanız olabilir ve regl zaten pıhtılıdır. Ama gecikmeler devam ederse doktora görünün mutlaka tekrardan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım folik asite başla ve adetin bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girin yumurtlama gününe denk geliyor ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma 15-20 dakika yatmaya devam et

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bı doktors görün sıkıntı varsa tedavi görürsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar