Günaydın kızlar nasılsınız çok çıkmazdayim iki yıllık evliyim eşimle nişanlıyken maddi açıdan zorluğa girdiler eşim ve ailesi dolayısıyla kararlaştirdiklari başlık parası saçmalığıni tam veremediler ailem de cahil kültür seviyesi düşük istediğine can ciğer olan insanlar ılımlı davranmadilar eşime ailesine dahası düğünden sonra da annemin kalp kırıcı diyalogları bitmedi defalarca kez beni eşimi kırdı yine alttan aldık evimize geldi hürmet ettik ikramda bulunduk eşimin gururunu inciten laflar söylediği için iki yıldır hazmedemiyor onları varlıklarını dün yine durup dururken parladı bana da ağza alınmayacak şeyler dedi gece sert bir şekilde uyandırıp çay yaptırdı ya ben ya ailen dedi gidersen oraya bi daha gelme dedi bana çok sert davranıyor sana da ailene de dünyayı dar edecem dedi kızım çok şükür var ama ortada çocuğum olmasaydı kaçıp giderdim kimse de bulamasaydi beni dayanilacak gibi değil akıl verin ne yapayım
Kaçıp gitsem belki de kızım ilerde beni asla affetmeyecek anneme hakkımı helal etmiyorum beni bu duruma düşürdü sivri dili yüzünden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kaçıp gitsem belki de kızım ilerde beni asla affetmeyecek anneme hakkımı helal etmiyorum beni bu duruma düşürdü sivri dili yüzünden
Son düzenleme: