Kızlar dış gebelik nedir?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde buseakderexz tarafından oluşturulan Kızlar dış gebelik nedir? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,093 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar dış gebelik nedir?
Konbuyu başlatan buseakderexz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum sonuç hep aynı çıkınca korktum negatiftir demi
Negatif balım korkma çünkü dediğim gibi dış gebelik normal gebelik gibi ilerliyor ilk jese vs oluşuyor ve hamilelik testi ne olursa olsun pozitif çıkıyor doktor muaynedesinde kese gözükür belirli hafta sonra o bile ilerlemez ama hala tereddüt ediyorsan doktoruna sor hem için daha rahat eder. Benim annem de yıllar önce dış gebelik yaşadı hamilelik belirtilerinin hepsi vardı kese ama sonradan beta hiç yükselmedi değerler cikmadj doktor öyle dedi dış gebelik diye ordan biliyorum 😘

buseakderexz

Kayıtlı Üye
rank
Negatif balım korkma çünkü dediğim gibi dış gebelik normal gebelik gibi ilerliyor ilk jese vs oluşuyor ve hamilelik testi ne olursa olsun pozitif çıkıyor doktor muaynedesinde kese gözükür belirli hafta sonra o bile ilerlemez ama hala tereddüt ediyorsan doktoruna sor hem için daha rahat eder. Benim annem de yıllar önce dış gebelik yaşadı hamilelik belirtilerinin hepsi vardı kese ama sonradan beta hiç yükselmedi değerler cikmadj doktor öyle dedi dış gebelik diye ordan biliyorum 😘
Ay kuzum içimi rahatlattın vallahi. Bende herhangi bir belirti yok 3-4 gün önce erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı. Ben sandım ki hiç belirti vermeyen testlerin bile pozitif çıkmadığı bir gebelik sandım

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ay kuzum içimi rahatlattın vallahi. Bende herhangi bir belirti yok 3-4 gün önce erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı. Ben sandım ki hiç belirti vermeyen testlerin bile pozitif çıkmadığı bir gebelik sandım
Yok kuzum aklında bulunsun gebe olsan kan testi<0.5 çıkmaz 😘

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Dış gebelik olsa bile mi canım
Evet kuzum dış gebelikte kan değeri en fazla 1500 kadar çıkıyor sonra duruyor ve normal geve insan gibi belirtiler yaşıyorsun 1500 fen sonra kese sabit oluyor ilerleme olmuyor kanda aynı 1500 den yükselmiyor annemde aynen böyle oldu doktor sana neden 2 hafta boyunca süre vermişler demişti zaten 2 günde bir artması gerej betanin annemin bir süre sonra 1500 den hiç çıkmadı

Tüm sayfalar yüklendi.