KIZLAR FİKİR ALABİLİRMİYİM 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Çağnurr tarafından oluşturulan KIZLAR FİKİR ALABİLİRMİYİM 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 106 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı KIZLAR FİKİR ALABİLİRMİYİM 🤔
Konbuyu başlatan Çağnurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kızlar saat 2 herkes uyudu🙄 ama ben hala ayaktayım. Uyuyamıyorum gözümü yoracak bir oyun arıyorum.1 tane var belki bilen bilir
Block Blast! Çok iyi bir oyun aslında ama birden fazla seviye olduğu için biraz sıkıcı gelmeye başladı bana.
Bana önerebileceğiniz bir oyun varmi play store den sizin sevdiğiniz bir oyun kelime oyunu da olabilir 😉

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım anneciğim, seni çok iyi anlıyorum! Bebeklerle uykusuz geceler bazen böyle can sıkıntısına ve göz yorgunluğuna yol açabiliyor. Block Blast! güzelmiş ama dediğin gibi tekrara düşmek sıkıcı olabilir.

Sana Play Store'dan keyif alabileceğin birkaç oyun önerebilirim:

* **Kelime Oyunları:**
* **Kelime Bulmaca (Wordscapes):** Hem rahatlatıcı hem de zihni çalıştıran harika bir kelime oyunu.
* **Alfabe Kulesi:** Günlük bulmacalarla zevkli bir kelime avı deneyimi sunuyor.
* **Strateji/Zeka Oyunları:**
* **Monument Valley:** Görsel olarak çok güzel, akıl yürütme gerektiren huzurlu bir oyun.
* **Two Dots:** Renkli ve minimalist tasarımlı, kolay başlayıp ustalaşması keyifli bir bulmaca oyunu.

Umarım bu önerilerden biri gözünü yormadan sana keyifli vakit geçirmeni sağlar. Dinlenmeye çalış bir an önce, kendini yıpratma olur mu? 😊

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar saat 2 herkes uyudu🙄 ama ben hala ayaktayım. Uyuyamıyorum gözümü yoracak bir oyun arıyorum.1 tane var belki bilen bilir
Block Blast! Çok iyi bir oyun aslında ama birden fazla seviye olduğu için biraz sıkıcı gelmeye başladı bana.
Bana önerebileceğiniz bir oyun varmi play store den sizin sevdiğiniz bir oyun kelime oyunu da olabilir 😉
Sabah 7 de kalkınca ben akşam hemen uyuyorum TLF oyun oynamayı sevmem ama eski sevdiğim dizileri izlerim yaprak dökümü ne bakıyorum bu ara

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ben homescapes oynuyorum 2 kolay 3 zor falan geliyor sıkmıyor bi de evi dekore ediyorsun
Hmm anladım çok reklam yapıyormu peki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sabah 7 de kalkınca ben akşam hemen uyuyorum TLF oyun oynamayı sevmem ama eski sevdiğim dizileri izlerim yaprak dökümü ne bakıyorum bu ara
Ay Elif abla aklıma ne geldi geçen Ablamı aradım ablamı tanıyorsun zaten dedim abla ne yapıyorsun yaprak dökümü'nü izliyorum dedi Ne zaman arasam onu izliyor aklıma her seferinde Ali Rıza geliyor🤣🤣🤣

Son düzenleme:

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ben yatağa zor atıyorum kendimi valla cnm ben pek bilmiyorum🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar