Kızlar ilk 3 ay cinsel ilişki olur mu
E Elmas34 Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 3 14 Aralık 2021 #1 Kızlar ilk 3 ay cinsel ilişki olur mu
İ İklim Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 859 14 Aralık 2021 #2 Elmas34' Alıntı: Kızlar ilk 3 ay cinsel ilişki olur mu Genişletmek için tıkla ... Bir sakıncası olmaz Dr yasaklamadiysa tabiki ama ilk üç ay dikkatli olmakta fayda var
Elmas34' Alıntı: Kızlar ilk 3 ay cinsel ilişki olur mu Genişletmek için tıkla ... Bir sakıncası olmaz Dr yasaklamadiysa tabiki ama ilk üç ay dikkatli olmakta fayda var
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 14 Aralık 2021 #3 Elmas34' Alıntı: Kızlar ilk 3 ay cinsel ilişki olur mu Genişletmek için tıkla ... Doktoruna da danış canım ama benim doktorum herhangi bir risk olmadığı halde ilişki olmasın ilk 3 ay önemli çünkü demişti en iyisini doktorun bilir
Elmas34' Alıntı: Kızlar ilk 3 ay cinsel ilişki olur mu Genişletmek için tıkla ... Doktoruna da danış canım ama benim doktorum herhangi bir risk olmadığı halde ilişki olmasın ilk 3 ay önemli çünkü demişti en iyisini doktorun bilir
2 prenses1prens annesi Kayıtlı Üye Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1,376 Konum Kırıkkale 14 Aralık 2021 #4 Elmas34' Alıntı: Kızlar ilk 3 ay cinsel ilişki olur mu Genişletmek için tıkla ... İlk üç ay dr lar fazla önermezler yasak koyarlar düşük riskine karşı canım
Elmas34' Alıntı: Kızlar ilk 3 ay cinsel ilişki olur mu Genişletmek için tıkla ... İlk üç ay dr lar fazla önermezler yasak koyarlar düşük riskine karşı canım
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 14 Aralık 2021 #5 Elmas34' Alıntı: Kızlar ilk 3 ay cinsel ilişki olur mu Genişletmek için tıkla ... Olmaz canım doktorunuza danışın öneriyorsa olabilir tehlikelisi varsa doğuma kadar önermeyebilir
Elmas34' Alıntı: Kızlar ilk 3 ay cinsel ilişki olur mu Genişletmek için tıkla ... Olmaz canım doktorunuza danışın öneriyorsa olabilir tehlikelisi varsa doğuma kadar önermeyebilir
S Sunny Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 347 14 Aralık 2021 #6 Doktor yasak demediyse serbesttir. Düşük tehlikesi vs yoksa doktor da yasaklamaz zaten. Bana sorun yok dedi mesela doktorum.
Doktor yasak demediyse serbesttir. Düşük tehlikesi vs yoksa doktor da yasaklamaz zaten. Bana sorun yok dedi mesela doktorum.
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,323 Konum Siirt 14 Aralık 2021 #7 Bana doktor sorun yok ama kontrolü sen elinde tutmalısın, aşırıya kaçmamak kaydıyla normalinden daha sakin ve dikkatli bir şekilde olabilir dedi
Bana doktor sorun yok ama kontrolü sen elinde tutmalısın, aşırıya kaçmamak kaydıyla normalinden daha sakin ve dikkatli bir şekilde olabilir dedi
V Vvvv Kayıtlı Üye Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 401 14 Aralık 2021 #8 Elmas34' Alıntı: Kızlar ilk 3 ay cinsel ilişki olur mu Genişletmek için tıkla ... Cnm benim doktorum ilk üç ay yasaklamisti. Herhangi bir sikintim yoktu. Sadece tutunma lekesi oldu. Ama ilk 3 aydan sonrada eyer kanama leke vs olursa birakacaksin dedi
Elmas34' Alıntı: Kızlar ilk 3 ay cinsel ilişki olur mu Genişletmek için tıkla ... Cnm benim doktorum ilk üç ay yasaklamisti. Herhangi bir sikintim yoktu. Sadece tutunma lekesi oldu. Ama ilk 3 aydan sonrada eyer kanama leke vs olursa birakacaksin dedi