Kızlar kahve içmek?

• Konbuyu başlatan Prensesannesii12
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Prensesannesii12 tarafından oluşturulan Kızlar kahve içmek? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,400 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar kahve içmek?
Konbuyu başlatan Prensesannesii12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Günde bir tane kahve içebilirsin demişti doktorum. Ama filtre kahve ya da Türk kahvesi. Nescafe üçü bir arada gibi katkılı şeyler önermiyorlar ama bi şey olmaz yani ben arada içiyorum.

35 haftalık hamileyim çok sık değil her hafta da değil ayda 3-4 tane kahve tüketiyorum sizce problem olur mu ?
Canım ben çok bagimlisiyim kahvenin bırakamadım ne yazikki günde 2.3 bardak içtiğim oluyordu 😔ama şuan doğdu bı sıkıntısını görmedim ama tabi her bünye farklı sen gene de az içmeye çalış ayda 3.4 taneden bişey olacağını sanmiyorum

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aaa gaz mı yapıyormuş bak bilmiyordum. Dogum sonrası sade kahve için diyorlar NESCAFE den bahsediyorlar o zaman canım.
Evet canım çay kahve çikolata 🍫 dur listeyi atıyım sana ben büyük bir resim defteri sayfasına yazıp mutfağa astım unutuyorum diye ilk gün hastanede içerim o narkozun etkisi gitsin diye bi daha içmem oğlumda gaz sancısı çok çekmiş tim
Anne sütünden bebeğe geçerek gaz sancılarına ve uykusuz gecelere sebep olan yiyecekleri birkaç başlık altında toplamak mümkündür.
  1. Bakliyatlar. amazon. ...
  2. Brokoli ve karnabahar. topnaturalremedies. ...
  3. 3. Lahana çeşitleri. lahana. ...
  4. Kahve ve çikolata. ...
  5. Acı ve baharatlı yemekler. ...
  6. Süt ve süt ürünleri.

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım çay kahve çikolata 🍫 dur listeyi atıyım sana ben büyük bir resim defteri sayfasına yazıp mutfağa astım unutuyorum diye ilk gün hastanede içerim o narkozun etkisi gitsin diye bi daha içmem oğlumda gaz sancısı çok çekmiş tim
Anne sütünden bebeğe geçerek gaz sancılarına ve uykusuz gecelere sebep olan yiyecekleri birkaç başlık altında toplamak mümkündür.
  1. Bakliyatlar. amazon. ...
  2. Brokoli ve karnabahar. topnaturalremedies. ...
  3. 3. Lahana çeşitleri. lahana. ...
  4. Kahve ve çikolata. ...
  5. Acı ve baharatlı yemekler. ...
  6. Süt ve süt ürünleri.
Nescafe nin bi zararı olurmuki şu aralar hergün içiyorum bazen 2 3 kupa

Tüm sayfalar yüklendi.