Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar kapanmak istiyorum ama emin degilim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hemsirehanım❤️" data-source="post: 487158" data-attributes="member: 8037"><p>Kardeşim korkutmak değil amacım. Hadisler be ayetlerle söylediklerimi kanıtlarım ben ama siz o kapanmak isteyene none tak boynun görünse de olur diyerek </p><p>Pantolon giyilebilirsiniz diyerek onu tesettüre değil tesettür ile dalga geçmeye istiyorsunuz. Burada birbirimizi tanımıyoruz elbette. Ancak araştırmak için insanlar bana gelir bu konularda kusura bakmayın.</p><p>[automerge]1703515530[/automerge]</p><p>Baş kapatmak saç kapatmak değildir ki bone olur diyorsunuz. Avret mahali ile tesettür arasında dev bir mesele farkı var. Arkadaşımız tesettüre girecek. Mesele tesettürde sadece avret mahali değildir bu çok uzun ve güzel bir konudur.</p><p>[automerge]1703515596[/automerge]</p><p>Baş kapatmak saç kapatmak değildir ki bone olur diyorsunuz. Avret mahali ile tesettür arasında dev bir mesele farkı var. Arkadaşımız tesettüre girecek. Mesele tesettürde sadece avret mahali değildir bu çok uzun ve güzel bir konudur.</p><p>[automerge]1703515852[/automerge]</p><p>Kadın pırlantadır. Allah da pırlantasını korumak ister . Bu yüzden örtünün buyurur. Yoksa saç teli değildir Yaradanın derdi haşa ve kella. </p><p>Kapanmak ahzab suresi 59. Ayette belirttiği gibi olur ve bunun dışındakiler maalesef kendi nefsimizi kandırma çabasıdır. Ayrıca pantolon hakkında da sahih hadisler vardır ve lanetlenmiştir erkeğe benzeme durumu olduğu için. Yazdıklarım size uymuyor olabilir ancak bidaki sefere bu mesele hakkında konumunu bilmediğiniz insanlara akıl vermeye araştır diyip küçümsemeye kalkışmamanızı öneririm. Nitekim tanışmıyoruz ben burda hak olanı söylüyoruö boşuna kalp kırmayınız zira bu da büyük günahlardandır ki dilin de tesettürü vardır BİLİRSİNİZ !!</p><p>[automerge]1703515857[/automerge]</p><p>Kadın pırlantadır. Allah da pırlantasını korumak ister . Bu yüzden örtünün buyurur. Yoksa saç teli değildir Yaradanın derdi haşa ve kella. </p><p>Kapanmak ahzab suresi 59. Ayette belirttiği gibi olur ve bunun dışındakiler maalesef kendi nefsimizi kandırma çabasıdır. Ayrıca pantolon hakkında da sahih hadisler vardır ve lanetlenmiştir erkeğe benzeme durumu olduğu için. Yazdıklarım size uymuyor olabilir ancak bidaki sefere bu mesele hakkında konumunu bilmediğiniz insanlara akıl vermeye araştır diyip küçümsemeye kalkışmamanızı öneririm. Nitekim tanışmıyoruz ben burda hak olanı söylüyoruö boşuna kalp kırmayınız zira bu da büyük günahlardandır ki dilin de tesettürü vardır BİLİRSİNİZ !!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hemsirehanım❤️, post: 487158, member: 8037"] Kardeşim korkutmak değil amacım. Hadisler be ayetlerle söylediklerimi kanıtlarım ben ama siz o kapanmak isteyene none tak boynun görünse de olur diyerek Pantolon giyilebilirsiniz diyerek onu tesettüre değil tesettür ile dalga geçmeye istiyorsunuz. Burada birbirimizi tanımıyoruz elbette. Ancak araştırmak için insanlar bana gelir bu konularda kusura bakmayın. [automerge]1703515530[/automerge] Baş kapatmak saç kapatmak değildir ki bone olur diyorsunuz. Avret mahali ile tesettür arasında dev bir mesele farkı var. Arkadaşımız tesettüre girecek. Mesele tesettürde sadece avret mahali değildir bu çok uzun ve güzel bir konudur. [automerge]1703515596[/automerge] Baş kapatmak saç kapatmak değildir ki bone olur diyorsunuz. Avret mahali ile tesettür arasında dev bir mesele farkı var. Arkadaşımız tesettüre girecek. Mesele tesettürde sadece avret mahali değildir bu çok uzun ve güzel bir konudur. [automerge]1703515852[/automerge] Kadın pırlantadır. Allah da pırlantasını korumak ister . Bu yüzden örtünün buyurur. Yoksa saç teli değildir Yaradanın derdi haşa ve kella. Kapanmak ahzab suresi 59. Ayette belirttiği gibi olur ve bunun dışındakiler maalesef kendi nefsimizi kandırma çabasıdır. Ayrıca pantolon hakkında da sahih hadisler vardır ve lanetlenmiştir erkeğe benzeme durumu olduğu için. Yazdıklarım size uymuyor olabilir ancak bidaki sefere bu mesele hakkında konumunu bilmediğiniz insanlara akıl vermeye araştır diyip küçümsemeye kalkışmamanızı öneririm. Nitekim tanışmıyoruz ben burda hak olanı söylüyoruö boşuna kalp kırmayınız zira bu da büyük günahlardandır ki dilin de tesettürü vardır BİLİRSİNİZ !! [automerge]1703515857[/automerge] Kadın pırlantadır. Allah da pırlantasını korumak ister . Bu yüzden örtünün buyurur. Yoksa saç teli değildir Yaradanın derdi haşa ve kella. Kapanmak ahzab suresi 59. Ayette belirttiği gibi olur ve bunun dışındakiler maalesef kendi nefsimizi kandırma çabasıdır. Ayrıca pantolon hakkında da sahih hadisler vardır ve lanetlenmiştir erkeğe benzeme durumu olduğu için. Yazdıklarım size uymuyor olabilir ancak bidaki sefere bu mesele hakkında konumunu bilmediğiniz insanlara akıl vermeye araştır diyip küçümsemeye kalkışmamanızı öneririm. Nitekim tanışmıyoruz ben burda hak olanı söylüyoruö boşuna kalp kırmayınız zira bu da büyük günahlardandır ki dilin de tesettürü vardır BİLİRSİNİZ !! [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar kapanmak istiyorum ama emin degilim