Sorum var Kızlar kızlar troit hasta olanlara sorum

• Konbuyu başlatan Lina gül
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lina gül tarafından oluşturulan Kızlar kızlar troit hasta olanlara sorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 216 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar kızlar troit hasta olanlara sorum
Konbuyu başlatan Lina gül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel ❤️💙Alparslan
L

Lina gül

Guest
Troit hastasıyım bir kızım oldu hamdolsun benimle aynı durumda olup tekrar zor hamile kalan var mı yada troit hastası olanlar bebis kac tane

❤️CANDAN❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ben varım canım hem troid hastasıyım hemde polikistik over hastasıyım benim eşimde morfoloji bozukluğu olduğu için ben normal hamile kalamıyorum tüp bebek ile 8 yaşında kızım 1 yaşında oğlum var ❤️🤲 ama troid ilacını düzenli kullanıldığında hamilelik kolaylaşır diye düşünüyorum🌹 Rabbim sanada hakkında hayırlısını nasip etsin gönlüne göre versin 🤲❤️

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Troit hastasıyım bir kızım oldu hamdolsun benimle aynı durumda olup tekrar zor hamile kalan var mı yada troit hastası olanlar bebis kac tane
Kuzum bnm triod hastayım ilaç kullanıyorum sürekli doğum boyunca ve doğumdan sonra yani ömürlük değerlerim çok yüksek çünkü 1 buçuk yaşında kızım var ve 15 haftalikta hamileyim sadece tek yapacağın şey kontrole gidip değerlerini takip edip ilaç grm ona göre yukseltiyorlar birde ilacı sabah aç karnına ama mutlaka ve mutlaka yemekten 45 dk önce içmen lazım bnm doktorum bu konuda özellikle uyardı faydasını göre bilmek için v3 her sabah mutlaka düzenli icmen lazım ben düzenli içip 6 ay içinde hamile kalmıştım kızıma.simdi ki hamileliğim inan kendiliginden oldu ve tridolarim çok güzel düştü mutlaka düzenli kullan cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar