Kızlar lansör

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Kızlar lansör başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,117 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar lansör
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan ecmelll

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar midem kursağım kavruluyor. Ablam gebe doktor ona lansor vermiş aynı şikayette. Ben doktoruma danışmadan içeyim bir kaşık lansör zararı olur mu kursağım çok yanıyor
Canım başkasına yarayan ilaç sana alerji yapabilir herkesin bünyesi bir değil çünkü öneri ile ilaç kullanma doktorunun verdiği ilaçları kullan senin durumunu en iyi o biliyor. Evde ılık su ve süt içebilirsin.

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Canım başkasına yarayan ilaç sana alerji yapabilir herkesin bünyesi bir değil çünkü öneri ile ilaç kullanma doktorunun verdiği ilaçları kullan senin durumunu en iyi o biliyor. Evde ılık su ve süt içebilirsin.
Sabahtan beri yoğurt yiyorum biraz gözüm açıldı ama tam da geçmiş değil. Sağol canım araştırıyorum yine de

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar midem kursağım kavruluyor. Ablam gebe doktor ona lansor vermiş aynı şikayette. Ben doktoruma danışmadan içeyim bir kaşık lansör zararı olur mu kursağım çok yanıyor
24 hafta su bile içemedim mide yanmasından.sanki midemde mangal yaşıyorlardı bişey yemememe rağmen ağzımdaydı sanki .Dr u değiştirdim sabak aç karnına yemekten yarım saat önce "PULCET " verdi.şükür sıfır yanma .hemen faydasını gördüm🤲 darısı başına

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
24 hafta su bile içemedim mide yanmasından.sanki midemde mangal yaşıyorlardı bişey yemememe rağmen ağzımdaydı sanki .Dr u değiştirdim sabak aç karnına yemekten yarım saat önce "PULCET " verdi.şükür sıfır yanma .hemen faydasını gördüm🤲 darısı başına
Sağlık ocağı verir mi gitsem

Tüm sayfalar yüklendi.