İyi geceler kızlar abla olarak kötü biriyim ben kardeşimi zor duruma soktum kızlar bundan yaklaşık iki sene önce ben nişanlıyken kardeşime görücü çıktı kadın anlattı da anlattı dairesi var kazançları iyi vs vs biliyorum herşey para değil ama ben fakir bir aileye gidecektim kardeşim kadına istemediğini söylemesine rağmen ben atladım keşke karışmaz olaydım dedim gençler birbirini görsün neyse gelip gördüler kardeşimin ağzından evet çıktı o akşam meğerse dubleks daireleri varmış anne baba görümce kayın hepsi aynı evde iki ayda alıp götürdüler kardeşimi şimdi de hamile sıkıntıları var rahat değilim diyor bu evde haremlik selamlık bilen biri diyor yemek yapıyoruz hemen bitiyor bir şey alıyorum tek yesem içim el vermez onlara versem bana kalmaz ayrı ev kiraya çıksa borçları var çok içime oturdu eşi imkanım olsa eve çıkacam demiş kendimi çok suçlu hissediyorum dedim gidip rahata ersin annem kötü davranıyordu bize gidip mutlu olsun dedim keşke o gün orada olmasaydım zavallı kardeşim reddetmişti kadını orada ben kötü bir ablayim ona da deyince benim kaderimde varmış diyor garibim Allah ım yardım et ne olur kardeşime güzellikle ayrı eve çıksın hamile olanlar dua edebilir mi