Selamın aleyküm ablalarım nasılsıniz bebekler nasıllar napiyonuz ben epeydir yoktum uygulamada geri döndüm ve bir sorum olacak oğluşum 7 buçuk aylik ama hala emekleyemiyor ne zaman emekleyebilir
Aleykümselam kuzum. Valla şükür iyi olmaya çalışıyoruz işte ayra nın hastane işleei ile uğraşıyorum çıkacak sonuçların yarısı çıkmış bu ay onları göstereceğim . Bizim kızda bu ayın19 nda 5 aylık olacak teyzesi kayra 28 aylık oldu görden koca adam oldu çok güzel konuşuyor .çok normal canım benim teyzemin 8 aylık kızı var oda hala emeklwmşyor kayra mesela 8 aylıkken emeklemişti ama oturarak gidersiSelamın aleyküm ablalarım nasılsıniz bebekler nasıllar napiyonuz ben epeydir yoktum uygulamada geri döndüm ve bir sorum olacak oğluşum 7 buçuk aylik ama hala emekleyemiyor ne zaman emekleyebilir
Her bebeğin değişiyor ya benim kız 9. ayda ufak ufak emeklemeye başladı hatta ters emekledi başta 1 ay sonra normal gitti 13 aylıkken yürüdü ilk emeklediğinde babamlardaydık çarşafsız bir yatağın üstünde kendini geri kaydırarak başladı 1 saat falan öyle oynadıktan sonra hemen bacaklarını kollarını kullanıp emekledi meğer emeklemeye pratik yapıyormuş kayarak sen de kaydırmayı dene belki sizde de faydası olur keyif almaya başladı mı tamamdır zaten gerisini kendileri hallediyorlarSelamın aleyküm ablalarım nasılsıniz bebekler nasıllar napiyonuz ben epeydir yoktum uygulamada geri döndüm ve bir sorum olacak oğluşum 7 buçuk aylik ama hala emekleyemiyor ne zaman emekleyebilir
Hmm kolay gelsin ablam cok geçmişde olsun hemAleykümselam kuzum. Valla şükür iyi olmaya çalışıyoruz işte ayra nın hastane işleei ile uğraşıyorum çıkacak sonuçların yarısı çıkmış bu ay onları göstereceğim . Bizim kızda bu ayın19 nda 5 aylık olacak teyzesi kayra 28 aylık oldu görden koca adam oldu çok güzel konuşuyor .çok normal canım benim teyzemin 8 aylık kızı var oda hala emeklwmşyor kayra mesela 8 aylıkken emeklemişti ama oturarak gidersi
Bizim efede 19 ocakta doğdu ikiside ayların 19 una denk gelmiş benim oğlan 8 aylık olucak bu ayın 19 unda ne güzelAleykümselam kuzum. Valla şükür iyi olmaya çalışıyoruz işte ayra nın hastane işleei ile uğraşıyorum çıkacak sonuçların yarısı çıkmış bu ay onları göstereceğim . Bizim kızda bu ayın19 nda 5 aylık olacak teyzesi kayra 28 aylık oldu görden koca adam oldu çok güzel konuşuyor .çok normal canım benim teyzemin 8 aylık kızı var oda hala emeklwmşyor kayra mesela 8 aylıkken emeklemişti ama oturarak gidersi
Bizim efede 19 ocakta doğdu ikiside ayların 19 una denk gelmiş benim oğlan 8 aylık olucak bu ayın 19 unda ne güzelAleykümselam kuzum. Valla şükür iyi olmaya çalışıyoruz işte ayra nın hastane işleei ile uğraşıyorum çıkacak sonuçların yarısı çıkmış bu ay onları göstereceğim . Bizim kızda bu ayın19 nda 5 aylık olacak teyzesi kayra 28 aylık oldu görden koca adam oldu çok güzel konuşuyor .çok normal canım benim teyzemin 8 aylık kızı var oda hala emeklwmşyor kayra mesela 8 aylıkken emeklemişti ama oturarak gidersi
Kendisi kendini döndürerek gidiyor yerde benim kendi yatağımın üstüne yatırıyorum dönerek yatağın ayak tarafına doğru gidiyorHer bebeğin değişiyor ya benim kız 9. ayda ufak ufak emeklemeye başladı hatta ters emekledi başta 1 ay sonra normal gitti 13 aylıkken yürüdü ilk emeklediğinde babamlardaydık çarşafsız bir yatağın üstünde kendini geri kaydırarak başladı 1 saat falan öyle oynadıktan sonra hemen bacaklarını kollarını kullanıp emekledi meğer emeklemeye pratik yapıyormuş kayarak sen de kaydırmayı dene belki sizde de faydası olur keyif almaya başladı mı tamamdır zaten gerisini kendileri hallediyorlar
Kendisi kendini döndürerek gidiyor yerde benim kendi yatağımın üstüne yatırıyorum dönerek yatağın ayak tarafına doğru gidiyorHer bebeğin değişiyor ya benim kız 9. ayda ufak ufak emeklemeye başladı hatta ters emekledi başta 1 ay sonra normal gitti 13 aylıkken yürüdü ilk emeklediğinde babamlardaydık çarşafsız bir yatağın üstünde kendini geri kaydırarak başladı 1 saat falan öyle oynadıktan sonra hemen bacaklarını kollarını kullanıp emekledi meğer emeklemeye pratik yapıyormuş kayarak sen de kaydırmayı dene belki sizde de faydası olur keyif almaya başladı mı tamamdır zaten gerisini kendileri hallediyorlar
Aleyküm selam canım iyi olmaya çalışıyoruz oğluşum 16 aylık oldu yürüyor peşinden kosturmaca maşallah paşa büyümüş benim oğlum geç emekledi her çocuk aynı değilSelamın aleyküm ablalarım nasılsıniz bebekler nasıllar napiyonuz ben epeydir yoktum uygulamada geri döndüm ve bir sorum olacak oğluşum 7 buçuk aylik ama hala emekleyemiyor ne zaman emekleyebilir
İyi iyi maşallah subhanallah bak başlamış bileHmm kolay gelsin ablam cok geçmişde olsun hem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bizim efede 19 ocakta doğdu ikiside ayların 19 una denk gelmiş benim oğlan 8 aylık olucak bu ayın 19 unda ne güzel
Bizim efede 19 ocakta doğdu ikiside ayların 19 una denk gelmiş benim oğlan 8 aylık olucak bu ayın 19 unda ne güzel
Kendisi kendini döndürerek gidiyor yerde benim kendi yatağımın üstüne yatırıyorum dönerek yatağın ayak tarafına doğru gidiyor
Kendisi kendini döndürerek gidiyor yerde benim kendi yatağımın üstüne yatırıyorum dönerek yatağın ayak tarafına doğru gidiyor
Maşallah canımHmm kolay gelsin ablam cok geçmişde olsun hem
Kendisi artık oturabiliyorda ama ben emeklemesini görmeyi çok istedim için galiba biraz erkenciyim sen nasılsın ablaAleyküm selam canım iyi olmaya çalışıyoruz oğluşum 16 aylık oldu yürüyor peşinden kosturmaca maşallah paşa büyümüş benim oğlum geç emekledi her çocuk aynı değil
İyiyim canım Allah razı olsun sen nasılsın napiyorsun eşinle nasıl gidiyorKendisi artık oturabiliyorda ama ben emeklemesini görmeyi çok istedim için galiba biraz erkenciyim sen nasılsın abla
Eşimle aram gayet güzel de 2 gün önce ben ondan para istemeden bana 150 TL para bıraktı bende 100 lirasini kaynanama verdim 50 side benim oldu efeyi uyutdum az once iyiyim yani bugunkefinede şükür aramız gayet iyi ablam hiç tartışmiyoruz kendisi gelip efeyle benle ilgilenip gidiyor işeİyiyim canım Allah razı olsun sen nasılsın napiyorsun eşinle nasıl gidiyor