Kizlar nolcak bole halimiz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ tarafından oluşturulan Kizlar nolcak bole halimiz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 977 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar nolcak bole halimiz
Konbuyu başlatan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Bir iyiyim bir kötü birgün halim var birgün yok dikislerimde hafif sizi lar başladı kızlar 3.sezaryen ol ucak 😧 vallahi nasıl ol ucak bu işler bilemedim sanki ilk kez hamileymiş gibi hissediyorum ya

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
Al benden de o kadar benimde 3 uncu sezaryen 32 haftaya girdik ama korkularımı anlatamam halbuki iki kere tecrübe etmişim korkulacak birsey yok biliyorum ama ne bileyim ya geçen bir arkadaş yazmıştı buraya tam uyusmadan kestiler felanndiye acı hissettim felan yazmıştı yemin ederim o günden beri hergun rüyamda kesiliyorum Dikiliyorum 😂😂 mahvoldu psikolojim

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Al benden de o kadar benimde 3 uncu sezaryen 32 haftaya girdik ama korkularımı anlatamam halbuki iki kere tecrübe etmişim korkulacak birsey yok biliyorum ama ne bileyim ya geçen bir arkadaş yazmıştı buraya tam uyusmadan kestiler felanndiye acı hissettim felan yazmıştı yemin ederim o günden beri hergun rüyamda kesiliyorum Dikiliyorum 😂😂 mahvoldu psikolojim
Ayyyy kiyamam benim başıma hiç gelmedi öle bişey allaha şükür ama korkular bende de var .5 de randevu var devlette gidicem bakalım doktora bir sürü soru soru cam benim hep suyum geldi dogumlarimda apar topar goturuldum daha erken biliorum ama gün içinde konusu cam 2.oğlum 35 haftalık doğdu cunku😦😥şimdi buda erken gelir mi endişesi var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçen hafta kalçaya vuran ağrıları çektim yuruyemedim vallahi diğer çocuklarda bunu yasamamistim senin gene haftan ileride kuzum bende görsem bi o haftalari😇

Son düzenleme:

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bir iyiyim bir kötü birgün halim var birgün yok dikislerimde hafif sizi lar başladı kızlar 3.sezaryen ol ucak 😧 vallahi nasıl ol ucak bu işler bilemedim sanki ilk kez hamileymiş gibi hissediyorum ya
Benimde 3. Sezaryen olacak ve bunda tüplerimi baglatmayı düşünüyorum ya siz benim iki tane de küçük kızım var biri 3.5 öteki 1.5 yaşında

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla bende ayniyim benim 3 normal doğum oldu 11 gün kaldı 4 uncu doğuma ben bile korkuyor um bir diyorum biran önce dogsa diye hareketlerim kısıtlı artık rahat değilim diye birde diyorum doğumdan sonra 4 çocuk nasıl olacak ikisi okula gidiyo bir yeni doğmuş olacak bide 4 yaşında oğlumla başbaşa kalcaz bakalım halimiz ne olacak RABBIM bol sabır güç kuvvet versin insallah hepimize dayanma gücü versin hepimizde bir avazda kurtulalim kızlar

Tüm sayfalar yüklendi.