Kızlar posta koşun 🤩🥳🥳

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Kızlar posta koşun 🤩🥳🥳 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 223 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlar posta koşun 🤩🥳🥳
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhabalar anneler ve anne adayları. Bu uygulamada yaklaşık 3 yıldan beri varım şuan 2 bebeğim var onlar olmadan önce çalışıyordum ama şuan öyle dışarı da çalışma imkanım yokt . Bende evden yapabileceğim işleri araştırdım baya uzun süre en son Homm bitkisel ile karşılaştım. Sadece marketini değiştirerek para kazanabilirsiniz. Gürcistan , Azerbaycan ve Türkiye’de satışı ve iş konumu mevcut ama bizim Türk insanımız ne yazık ki araştırmadığı için böyle bir işten haberi yok . Ben şuan kadir ezildinin alt ekibindeyim 😍😍. Sizde ekibimize katılıp para kazanabilirsiniz. Size şimdi işten bahsedeyim . “ bu arada satış zorunluluğu yoktur , yaptığımız iş katalogçuluk değişldir. Evinin eksiğini alarak aktif olabilirsin “

Bizler sadece market yönümüzü değiştirerek zaten marketten alacağınız zaruri ihtiyaçlarımızın “ temizlik ürünü, şampuan, cilt bakımı, saç bakımıvb.” Ürünlerin sadece 400 tlilik bir kısmını Homm bitkiselden alarak önce giderimizi gelire çeviriyoruz . Daha sonra da kazanç elde etmeye başlıyoruz. Üye eklemelerini her ay reklama çıktığımız için kendimiz sağlayıp üye desteği veriyoruz. Sistem gereği altta ki kazanamadan üsteki kazanamaz.
Gel gelelim nasıl aktif olacağız başta da dediğim gibi sadece 400 tltlik bir alışveriş yaparak aktif olabilirsiniz. Aktiflik girildiği sürece ekip desteği verilir ayriyetten bende reklama katılıp kendi kendime üye eklemesi yapmak isterim derseniz işleyişi öğrenip katılabilirsiniz. Ekip üyeleri belirli bir sıraya göre yapılır . Sıra kimde ise yada ilk sisteme kim kayıt olduysa ona üye eklenir. Ekip arkadaşlarınız da sizin gibi alışveriş yapar ve arkadaşlarınızın cirosu size yansır sizde belirli kariyerlere geldikçe kazanırsınız . Örneğin ben şuan safir kariyerindeyim , bir üstüm altın onun üstü ise turkuaz 😍. Bizim ailemize sizde katılıp sadece evinizin konforunda yada dilediğiniz yerde çalışabilirsiniz sadece telefon ve internetiniz olsun yeter .
Sizde katılmak isterseniz. Bana DM den ulaşabilirsiniz…

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar