2 yıl önce ordaydım osmaneli sakarya tatil için gelmişdim
Y Yaqut Kayıtlı Üye Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 133 18 Eylül 2023 #1 2 yıl önce ordaydım osmaneli sakarya tatil için gelmişdim
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,688 18 Eylül 2023 #2 seviş' Alıntı: 2 yıl önce ordaydım osmaneli sakarya tatil için gelmişdim Genişletmek için tıkla ... Ablam benim memeleketim orasi ben suanda afyonda yasiyorum geçen hafta ben sakaryadaydim pazartesi günü gezilecek çok yerler var aynen tatil için
seviş' Alıntı: 2 yıl önce ordaydım osmaneli sakarya tatil için gelmişdim Genişletmek için tıkla ... Ablam benim memeleketim orasi ben suanda afyonda yasiyorum geçen hafta ben sakaryadaydim pazartesi günü gezilecek çok yerler var aynen tatil için
Y Yaqut Kayıtlı Üye Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 133 18 Eylül 2023 #3 Aslında depremden sonra yardım için gelecektimde gebelikden dolayı gelemedim. Burdan yardım etdim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Eylül 2023 Türkiye çok büyük biyer, ben geldiyimide kayboluyorum, zaten çokta dilim varmıyo türkçe, tanıdığım bi kimsede yok orda Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Eylül 2023 Türkiye çok büyük biyer, ben geldiyimide kayboluyorum, zaten çokta dilim varmıyo türkçe, tanıdığım bi kimsede yok orda Son düzenleme: 18 Eylül 2023
Aslında depremden sonra yardım için gelecektimde gebelikden dolayı gelemedim. Burdan yardım etdim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Eylül 2023 Türkiye çok büyük biyer, ben geldiyimide kayboluyorum, zaten çokta dilim varmıyo türkçe, tanıdığım bi kimsede yok orda Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Eylül 2023 Türkiye çok büyük biyer, ben geldiyimide kayboluyorum, zaten çokta dilim varmıyo türkçe, tanıdığım bi kimsede yok orda
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,391 18 Eylül 2023 #4 seviş' Alıntı: 2 yıl önce ordaydım osmaneli sakarya tatil için gelmişdim Genişletmek için tıkla ... Sakarya'da yasamiyom ama 4 yıl boyunca Sakarya gidip geldim çalışıyordum orda
seviş' Alıntı: 2 yıl önce ordaydım osmaneli sakarya tatil için gelmişdim Genişletmek için tıkla ... Sakarya'da yasamiyom ama 4 yıl boyunca Sakarya gidip geldim çalışıyordum orda
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,850 Konum 🤷♀️🌼 18 Eylül 2023 #5 seviş' Alıntı: 2 yıl önce ordaydım osmaneli sakarya tatil için gelmişdim Genişletmek için tıkla ... Bende sakaryada oturuyorum canim
seviş' Alıntı: 2 yıl önce ordaydım osmaneli sakarya tatil için gelmişdim Genişletmek için tıkla ... Bende sakaryada oturuyorum canim