İkili tarama testim sizçe normal mi annişler korkmalımıyım başka test yaptırmama gerek varmı sizçe
Asi Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 152 26 Mayıs 2022 #1 İkili tarama testim sizçe normal mi annişler korkmalımıyım başka test yaptırmama gerek varmı sizçe
Özlemözkn08 Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 994 26 Mayıs 2022 #2 Temiz cnm hayrli olsun Asi' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2106İkili tarama testim sizçe normal mi annişler korkmalımıyım başka test yaptırmama gerek varmı sizçe Genişletmek için tıkla ...
Temiz cnm hayrli olsun Asi' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2106İkili tarama testim sizçe normal mi annişler korkmalımıyım başka test yaptırmama gerek varmı sizçe Genişletmek için tıkla ...
Asi Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 152 26 Mayıs 2022 #3 Özlemözkn08' Alıntı: Temiz cnm hayrli olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canim Allah istiyen herkeze nasip etsin
Özlemözkn08' Alıntı: Temiz cnm hayrli olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canim Allah istiyen herkeze nasip etsin
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 26 Mayıs 2022 #4 Asi' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2106İkili tarama testim sizçe normal mi annişler korkmalımıyım başka test yaptırmama gerek varmı sizçe Genişletmek için tıkla ... Benimde boyle cıktı 3 lü yaptırdım temiz cıktı bence takılma 3 lü yaptr için rahat olur
Asi' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2106İkili tarama testim sizçe normal mi annişler korkmalımıyım başka test yaptırmama gerek varmı sizçe Genişletmek için tıkla ... Benimde boyle cıktı 3 lü yaptırdım temiz cıktı bence takılma 3 lü yaptr için rahat olur
F Ftmalamasnzkzç Kayıtlı Üye Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 27 26 Mayıs 2022 #5 Temiz bnce hiç yaptırma
Asi Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 152 26 Mayıs 2022 #6 Sibelhasan53' Alıntı: Benimde boyle cıktı 3 lü yaptırdım temiz cıktı bence takılma 3 lü yaptr için rahat olur Genişletmek için tıkla ... 3lu 18ci haftada mi oluyo canım yoksa hemen yaptırabilirmiyim
Sibelhasan53' Alıntı: Benimde boyle cıktı 3 lü yaptırdım temiz cıktı bence takılma 3 lü yaptr için rahat olur Genişletmek için tıkla ... 3lu 18ci haftada mi oluyo canım yoksa hemen yaptırabilirmiyim
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 26 Mayıs 2022 #7 Asi' Alıntı: 3lu 18ci haftada mi oluyo canım yoksa hemen yaptırabilirmiyim Genişletmek için tıkla ... Hemen yaptir 16 17 arası biliyorum
Asi' Alıntı: 3lu 18ci haftada mi oluyo canım yoksa hemen yaptırabilirmiyim Genişletmek için tıkla ... Hemen yaptir 16 17 arası biliyorum
Asi Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 152 26 Mayıs 2022 #8 Ftmalamasnzkzç' Alıntı: Temiz bnce hiç yaptır Genişletmek için tıkla ... Ftmalamasnzkzç' Alıntı: Temiz bnce hiç yaptırma Genişletmek için tıkla ... Bana da öyle geliyo çünkü bisürü insana benim gibi cıkmış ve çoçuklari sağlam kısmet artık
Ftmalamasnzkzç' Alıntı: Temiz bnce hiç yaptır Genişletmek için tıkla ... Ftmalamasnzkzç' Alıntı: Temiz bnce hiç yaptırma Genişletmek için tıkla ... Bana da öyle geliyo çünkü bisürü insana benim gibi cıkmış ve çoçuklari sağlam kısmet artık
Özlemözkn08 Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 994 26 Mayıs 2022 #9 Asi' Alıntı: Bana da öyle geliyo çünkü bisürü insana benim gibi cıkmış ve çoçuklari sağlam kısmet artık Genişletmek için tıkla ... Temiz ki zatn neden 3lü yaptirasınki gerek yok Asi' Alıntı: Bana da öyle geliyo çünkü bisürü insana benim gibi cıkmış ve çoçuklari sağlam kısmet artık Genişletmek için tıkla ...
Asi' Alıntı: Bana da öyle geliyo çünkü bisürü insana benim gibi cıkmış ve çoçuklari sağlam kısmet artık Genişletmek için tıkla ... Temiz ki zatn neden 3lü yaptirasınki gerek yok Asi' Alıntı: Bana da öyle geliyo çünkü bisürü insana benim gibi cıkmış ve çoçuklari sağlam kısmet artık Genişletmek için tıkla ...
Asi Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 152 26 Mayıs 2022 #10 Özlemözkn08' Alıntı: Temiz ki zatn neden 3lü yaptirasınki gerek yoçok tak Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Mayıs 2022 Özlemözkn08' Alıntı: Temiz ki zatn neden 3lü yaptirasınki gerek yok Genişletmek için tıkla ... Yani bende öyle düşünüyorum canim
Özlemözkn08' Alıntı: Temiz ki zatn neden 3lü yaptirasınki gerek yoçok tak Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Mayıs 2022 Özlemözkn08' Alıntı: Temiz ki zatn neden 3lü yaptirasınki gerek yok Genişletmek için tıkla ... Yani bende öyle düşünüyorum canim