Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar sizinle dertleşmek istiyorum...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Azra melis Ebru" data-source="post: 490664" data-attributes="member: 844"><p>Her cumlen o kadar doğru ki işte insan bir boşluğa düşünce aklından geçiyor işte eşim çocuklarını seven bir insan ağlamasına asla tahammül edemiyor sevmeye gelince sever bakmaya gelince bakmaz iki dk bile bakmaz yani tahammülü yoktur bir baba yemek yediğinde çocuğu yanına geldiğinde onu da yanına alıp yedirmesi lazım benim eşim çocuğu başımdan alda yemek yiyim diyen bir insan ama sorsan çocuklarına düşkünüm der düşkünlük sadece sevmek para getirmek değildir hoş zaten para getirdiği yok doğru dürüst cikmazdayim resmen bilsem ki annemin evine gidicem bana karismicak babam arkamda durur annem gül gibi bakar çocuklarıma zaten hep istiyor ki her gün yanına gideyim işte gidemiyorum soğuklardan dolayı işte eşimin bir lafı var bosanmaz olmaz seni öldürürüm diyor bana ve beni çocuklarımla tehdit ediyor vermem diyor sana ama öyle bir hakkı da yok yani inşallah herşey güzel olur sadece babamı bekliyorum Afrika da çalışıyor 6 ayı dolması lazım gelmesi için bu ayın sonunda gelcek inşallah o zaman bir çare bulup gidicem bu şekilde çünku bir ömür geçmez görümcem bile dedi anneme bakma onunla nasıl böyle bir ömür geciricen dedi annenin evine git sana bişey yapamaz orda dedi bakalım babam gelsin gidicem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Azra melis Ebru, post: 490664, member: 844"] Her cumlen o kadar doğru ki işte insan bir boşluğa düşünce aklından geçiyor işte eşim çocuklarını seven bir insan ağlamasına asla tahammül edemiyor sevmeye gelince sever bakmaya gelince bakmaz iki dk bile bakmaz yani tahammülü yoktur bir baba yemek yediğinde çocuğu yanına geldiğinde onu da yanına alıp yedirmesi lazım benim eşim çocuğu başımdan alda yemek yiyim diyen bir insan ama sorsan çocuklarına düşkünüm der düşkünlük sadece sevmek para getirmek değildir hoş zaten para getirdiği yok doğru dürüst cikmazdayim resmen bilsem ki annemin evine gidicem bana karismicak babam arkamda durur annem gül gibi bakar çocuklarıma zaten hep istiyor ki her gün yanına gideyim işte gidemiyorum soğuklardan dolayı işte eşimin bir lafı var bosanmaz olmaz seni öldürürüm diyor bana ve beni çocuklarımla tehdit ediyor vermem diyor sana ama öyle bir hakkı da yok yani inşallah herşey güzel olur sadece babamı bekliyorum Afrika da çalışıyor 6 ayı dolması lazım gelmesi için bu ayın sonunda gelcek inşallah o zaman bir çare bulup gidicem bu şekilde çünku bir ömür geçmez görümcem bile dedi anneme bakma onunla nasıl böyle bir ömür geciricen dedi annenin evine git sana bişey yapamaz orda dedi bakalım babam gelsin gidicem [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kizlar sizinle dertleşmek istiyorum...