Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sızlere ıcımı dokmek istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="melisaazraebru" data-source="post: 531849" data-attributes="member: 9146"><p>Kızlar eşim uyuşturucu bağımlısı ilk yakınlarındn öğrendım bundan ıkı sene önce ama inanamadım sonra itiraf etti ben kullanıyodum ama bıraktım dedi yeminler etti neyse tamam dedm sonra hep internette araştırma yaptım geceleri sabahlara kadar uyumuyodu bütün etkileri üstünde vardı dedım hala kullanıyor bugün uyuyorken kasasını açtım ve iki küçük su dolu pet şişeler vardı içince bir de siyah bir poşet elım ayağım titredi o pet şişelerde ne yapıyor ben anlamadım annesı babası ayrı babası surekli bana çocukları al babanın evine git gezmeye diye cık gelme evıne söyle tedavı ol De dıye yapıcaktım öyle annem kalp hastası sürekli acillerde fenalasıyor sımdi nasıl gidip söyliyim üzülcek durumuma babama tek söylesem mı diye düşünüyorum çok korkuyorum içleri yarım su dolu pet şişeleri görünce çok korktum nolucak böyle ben bilmiyorum annesi bırakın ne halı varsa görsün dıyor ne yapacağımı şaşırdım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melisaazraebru, post: 531849, member: 9146"] Kızlar eşim uyuşturucu bağımlısı ilk yakınlarındn öğrendım bundan ıkı sene önce ama inanamadım sonra itiraf etti ben kullanıyodum ama bıraktım dedi yeminler etti neyse tamam dedm sonra hep internette araştırma yaptım geceleri sabahlara kadar uyumuyodu bütün etkileri üstünde vardı dedım hala kullanıyor bugün uyuyorken kasasını açtım ve iki küçük su dolu pet şişeler vardı içince bir de siyah bir poşet elım ayağım titredi o pet şişelerde ne yapıyor ben anlamadım annesı babası ayrı babası surekli bana çocukları al babanın evine git gezmeye diye cık gelme evıne söyle tedavı ol De dıye yapıcaktım öyle annem kalp hastası sürekli acillerde fenalasıyor sımdi nasıl gidip söyliyim üzülcek durumuma babama tek söylesem mı diye düşünüyorum çok korkuyorum içleri yarım su dolu pet şişeleri görünce çok korktum nolucak böyle ben bilmiyorum annesi bırakın ne halı varsa görsün dıyor ne yapacağımı şaşırdım [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sızlere ıcımı dokmek istiyorum