Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sızlere ıcımı dokmek istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="melisaazraebru" data-source="post: 531858" data-attributes="member: 9146"><p>Sana bişiy diyim mi canım senin yaşadıklarının benzerını yaşadım ve hala yaşıyorum çok zor bır durum dünya ne hala geldı insanlar ne hale geldı sımdı artık bu illet çoğaldı herkes kullanmaya basladı dediğin gibi elimde bir delil olması lâzım kanıt toplamam lazım yoksa inkar edıcek biliyorum zaten ağzında yalan yuva yapmış ayrıca paranoyak bırı olmuş ailesi bıldıgı halde sesını çıkarmıyor bırak ne yaparsa yapsın yakalarlar inşallah dıyor eve kagıt dahi geldı ben aldım kagıdı kullandığına dair pozitiftir yazıyor onu bile inkar etti eskiden vardı öyle bişey dedi eski olan şey neden şimdi gelsın dimi beni salak yerıne koyuyor bana bizde boşanmak yok öyle bişey olursa senı de kendımı de öldürürüm dıyor babası da bana hıc bısey yapamaz çocukları da al git babanın evine gezmeye diye gelme dedi orda kal tedavi ol diye söyle dedi görumcem de bana annene söylemsen bıle babana söyle bilsin dedi böyle olmaz dedi bir ara telefonda arastırma yaptıktan sonra normalde silerim yaptığım arastirmalara niyeyse o zaman bırakmısım silinmemiş eşim almıs telefonunu gece yarısı karıştırmış ve araştırma yaptığım herşeyi okumuş benı uyandırdı bune dedı bende merak ettm araştırdım dedim ne var bunda dedm benimle bır kaç gün konuşmamaya basladı bir gün boyunca uyur gider dışarı gelır sabaha kadar uyumaz bızımle ılgılenmez kendını kapatır odalara gider gelır ailemle bile konusmaz kendını göstermez artık aılem de alıstı onun bu hallerine bende kafayı yemek uzereyım düşünmekten günlük işlere gider bir gün gider sabaha kadar uyumaz işten geldımı sonra bugün yorgunum der gitmez hep bu şekilde yapiyor sesımı cıkarmadıgım için bana herhangi bir şiddet fln uygulamıyor ne derse tamam dıyıp susuyorum ama nereye kadar böyle gidicek düşünüyorum dün kasasında gördüğüm pet şişeleri falan söylicem ablasına dedım oda şokta ne diyim diyor bırak ne halı varsa görsün inşallah içeri alırlar diyor ben kanıt nasıl toplıcam bilmiyorum çünkü sürekli telefonumu karıştırıyor bisey varmı diye nasl yapcm bilmiyorum canım pekı senin ailen biliyor mu esının bu durumunu ne diyorlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melisaazraebru, post: 531858, member: 9146"] Sana bişiy diyim mi canım senin yaşadıklarının benzerını yaşadım ve hala yaşıyorum çok zor bır durum dünya ne hala geldı insanlar ne hale geldı sımdı artık bu illet çoğaldı herkes kullanmaya basladı dediğin gibi elimde bir delil olması lâzım kanıt toplamam lazım yoksa inkar edıcek biliyorum zaten ağzında yalan yuva yapmış ayrıca paranoyak bırı olmuş ailesi bıldıgı halde sesını çıkarmıyor bırak ne yaparsa yapsın yakalarlar inşallah dıyor eve kagıt dahi geldı ben aldım kagıdı kullandığına dair pozitiftir yazıyor onu bile inkar etti eskiden vardı öyle bişey dedi eski olan şey neden şimdi gelsın dimi beni salak yerıne koyuyor bana bizde boşanmak yok öyle bişey olursa senı de kendımı de öldürürüm dıyor babası da bana hıc bısey yapamaz çocukları da al git babanın evine gezmeye diye gelme dedi orda kal tedavi ol diye söyle dedi görumcem de bana annene söylemsen bıle babana söyle bilsin dedi böyle olmaz dedi bir ara telefonda arastırma yaptıktan sonra normalde silerim yaptığım arastirmalara niyeyse o zaman bırakmısım silinmemiş eşim almıs telefonunu gece yarısı karıştırmış ve araştırma yaptığım herşeyi okumuş benı uyandırdı bune dedı bende merak ettm araştırdım dedim ne var bunda dedm benimle bır kaç gün konuşmamaya basladı bir gün boyunca uyur gider dışarı gelır sabaha kadar uyumaz bızımle ılgılenmez kendını kapatır odalara gider gelır ailemle bile konusmaz kendını göstermez artık aılem de alıstı onun bu hallerine bende kafayı yemek uzereyım düşünmekten günlük işlere gider bir gün gider sabaha kadar uyumaz işten geldımı sonra bugün yorgunum der gitmez hep bu şekilde yapiyor sesımı cıkarmadıgım için bana herhangi bir şiddet fln uygulamıyor ne derse tamam dıyıp susuyorum ama nereye kadar böyle gidicek düşünüyorum dün kasasında gördüğüm pet şişeleri falan söylicem ablasına dedım oda şokta ne diyim diyor bırak ne halı varsa görsün inşallah içeri alırlar diyor ben kanıt nasıl toplıcam bilmiyorum çünkü sürekli telefonumu karıştırıyor bisey varmı diye nasl yapcm bilmiyorum canım pekı senin ailen biliyor mu esının bu durumunu ne diyorlar [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sızlere ıcımı dokmek istiyorum