Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sızlere ıcımı dokmek istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="廾azalᏝ" data-source="post: 531859" data-attributes="member: 6692"><p>Aynı şeyleri yaşamışız ben de ses çıkarmazdım çünkü zaten hiç bir şeye hayır demezdi hep evet derdi yumurta kapıya dayanınca bahane bulurdu bir şey demeye gerek bırakmıyordu.Aileme şükürler olsun onlar bana söylemeye çalıştı aslında ama ben inanmadım konduramadım gerçekten işte yoruluyor, para yetiremediğinden psikolojisi bozuk sandım.En son gün karakoldan döndüm annem ohh rahatladım her gün senden kötü haber alacağım diye sabahlara kadar uyuyamıyordum dedi.Babam zaten söylenip duruyordu ayrılmadan önce o masumu ziyan edeceksiniz diye yalnız bırakmazdı hiç çocukla sürekli bize gelirdi hep peşlerine takılırdı ben de babama kızardım haksızlık etmişim adamın bir bildiği varmış.Güvendiğin kendi akraban falan varsa ona at ekran resmi belge falan ne varsa.Keşke o pozitif sonucunu da saklasaydın göstermeseydin ya da resmini çekip atsaydın birine çok iyi olurdu.Ben de çok söyledim kendi ailesine aynı sana söyledikleri gibi yaptılar sonra da annesi aradı bana laf sokmaya kalktı bunlar böyle.Zaten bu adamlar da biliyor kendi ailelerini önce seni onlara kötülüyorlar işte çocuk için bırakmıyorum yok ev kirli yok benle ilgilenmiyor sonra senin kendi ailenle aranı bozuyorlar.Sen yalnız kalıyorsun sen uyumsuz sen istenmeyen kişi oluyorsun onlar da bu sayede sempati topluyorlar annesi babası ablası ona bir şey diyemiyor seni de he he deyip geçiştiriyorlar.Beni eniştesi aradığında benimkine öyle küfürler etti benim için bitti dedi artık ailesi yok dedi mahkemede duydum onun tanığı olmuşlar, ev tutmuşlar bana karşı ifade vereceklermiş.Onun için diyorum kendi aileni mutlaka arkana al kimseye güvenme.Telefonunu karıştırıyorsa bir mail hesabı aç onun bilemeyeceği, google drive ya da dropbox indir uygulamayı silsen bile belgeler silinmez onda biriktir belgelerini.Her indirdiğinde şifrenle maili girip ulaşabilirsin ses kaydı mesaj ekran resmi her şeyi saklayabilirsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="廾azalᏝ, post: 531859, member: 6692"] Aynı şeyleri yaşamışız ben de ses çıkarmazdım çünkü zaten hiç bir şeye hayır demezdi hep evet derdi yumurta kapıya dayanınca bahane bulurdu bir şey demeye gerek bırakmıyordu.Aileme şükürler olsun onlar bana söylemeye çalıştı aslında ama ben inanmadım konduramadım gerçekten işte yoruluyor, para yetiremediğinden psikolojisi bozuk sandım.En son gün karakoldan döndüm annem ohh rahatladım her gün senden kötü haber alacağım diye sabahlara kadar uyuyamıyordum dedi.Babam zaten söylenip duruyordu ayrılmadan önce o masumu ziyan edeceksiniz diye yalnız bırakmazdı hiç çocukla sürekli bize gelirdi hep peşlerine takılırdı ben de babama kızardım haksızlık etmişim adamın bir bildiği varmış.Güvendiğin kendi akraban falan varsa ona at ekran resmi belge falan ne varsa.Keşke o pozitif sonucunu da saklasaydın göstermeseydin ya da resmini çekip atsaydın birine çok iyi olurdu.Ben de çok söyledim kendi ailesine aynı sana söyledikleri gibi yaptılar sonra da annesi aradı bana laf sokmaya kalktı bunlar böyle.Zaten bu adamlar da biliyor kendi ailelerini önce seni onlara kötülüyorlar işte çocuk için bırakmıyorum yok ev kirli yok benle ilgilenmiyor sonra senin kendi ailenle aranı bozuyorlar.Sen yalnız kalıyorsun sen uyumsuz sen istenmeyen kişi oluyorsun onlar da bu sayede sempati topluyorlar annesi babası ablası ona bir şey diyemiyor seni de he he deyip geçiştiriyorlar.Beni eniştesi aradığında benimkine öyle küfürler etti benim için bitti dedi artık ailesi yok dedi mahkemede duydum onun tanığı olmuşlar, ev tutmuşlar bana karşı ifade vereceklermiş.Onun için diyorum kendi aileni mutlaka arkana al kimseye güvenme.Telefonunu karıştırıyorsa bir mail hesabı aç onun bilemeyeceği, google drive ya da dropbox indir uygulamayı silsen bile belgeler silinmez onda biriktir belgelerini.Her indirdiğinde şifrenle maili girip ulaşabilirsin ses kaydı mesaj ekran resmi her şeyi saklayabilirsin. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Kızlar sızlere ıcımı dokmek istiyorum