Sorum var Kızlar sizlere sorum olacak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kızlar sizlere sorum olacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 454 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sizlere sorum olacak
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2.5 aylık kizim emzirdikten sonra ağlıyor küçük biberonda 30cc mama yapıyorum içiyor ama dibinde bırakıyor biraz verince istemiyor ağzından atıyor sizce bebeğime sut yetmiyor dimi ama beni de emiyor mama da biraz içiyor sağ göğsümu güzel emiyor fakat sol göğsümu çok emmiyor sağdaki gibi emzirip de mama verenler varmi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 2.5 aylık kizim emzirdikten sonra ağlıyor küçük biberonda 30cc mama yapıyorum içiyor ama dibinde bırakıyor biraz verince istemiyor ağzından atıyor sizce bebeğime sut yetmiyor dimi ama beni de emiyor mama da biraz içiyor sağ göğsümu güzel emiyor fakat sol göğsümu çok emmiyor sağdaki gibi emzirip de mama verenler varmi
Peki memede uyuyor mu ?.

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Gazdan ağlıyor olabilir mi belki de mamyi boş yere veriyorsun gelişimi iyi ise bir kaç gün verme canım buarada bu dönem atak dönemi gece uyandığında direk solu var yoksa bırakır ısrarla tekrar tekrar dene canim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Geceleri uyuyor gündüzleri uyumuyor su da var canım gazdan dolayı da pek emmiyor yarıda kalıyor hep
O zaman gaz yüzünden öyledir canım. Sütün yetmese emerken ağlat direk yada emerken aşırı sinirlenir. Gaz da hiç kolay değil ki yavruma yazık ya 🥺🥺

Tüm sayfalar yüklendi.