Sorum var Kızlar sorum olacak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nesli♥️efla♥️ayazım tarafından oluşturulan Kızlar sorum olacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 341 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sorum olacak
Konbuyu başlatan Nesli♥️efla♥️ayazım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 3 aylık göbek fıtığı var bebeğimde doktora götürdüm zararı yok dedi 3 ay sonra kontrolü var sizde ne yapmalıyım doktorun dediği gibi olur mu acaba zararsız mı bide ağrısı olmaz dedi bunu yaşayan yada bilen birileri varmı aranızda ben para bırakıp bantlamisim 😏
Benim de oğlum da vardı bende doktora götürdüm en geç 1 yaşına kadar kendiliğinden geçer dedi önemsemedi bile
Yani ay olarak hatırlamıyorum ama ilk aylarda olmuştu. 1 yaşına gelmeden de kayboldu.
Şuan 21 aylık hamdolsun hiçbişey kalmadı geçiyor zaten kendiliğinden %90

Benim de oğlum da vardı bende doktora götürdüm en geç 1 yaşına kadar kendiliğinden geçer dedi önemsemedi bile
Yani ay olarak hatırlamıyorum ama ilk aylarda olmuştu. 1 yaşına gelmeden de kayboldu.
Şuan 21 aylık hamdolsun hiçbişey kalmadı geçiyor zaten kendiliğinden %90
Çok geçmiş olsun canım peki ağrısı varmiydi benim oğlum çok ağlıyo yani doğru düzgün uyumuyo bende o fıtıktan korkuyorum

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım benimkinin ağrısı olmuyordu yani en azından göbeği kaynaklı ağlamıyordu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gazı oluyordu benim oğlumun genelde ondan ağlardı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gazı oluyordu benim oğlumun genelde ondan ağlardı
Çok geçmiş olsun canım peki ağrısı varmiydi benim oğlum çok ağlıyo yani doğru düzgün uyumuyo bende o fıtıktan korkuyorum
Ikınarak ağlıyorsa gazı vardır belki

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bebeğim 3 aylık göbek fıtığı var bebeğimde doktora götürdüm zararı yok dedi 3 ay sonra kontrolü var sizde ne yapmalıyım doktorun dediği gibi olur mu acaba zararsız mı bide ağrısı olmaz dedi bunu yaşayan yada bilen birileri varmı aranızda ben para bırakıp bantlamisim 😏
Endişe etme canım çoğu bebeklerde göbek fıtığı çok yaygın olarak görülüyor genelde zararsız oluyor 2 yada 4 yasina kadar hiçbir müdahale olmadan kendiliğinden kapanabiliyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Benim oğlumda da vardı geçti göbek deliği çıkıntılı şiş gibi oluyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.