Kızlar sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Xeyale tarafından oluşturulan Kızlar sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 780 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sorum var
Konbuyu başlatan Xeyale
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Xeyale

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 23.3 haftalık hamileyim daha daha yeni hiss ediyorum bebek haraketlerini bu benim ilk hamiləliyin bu arada tecrubesiz anneyim🤭sizdede yaşayan oldumu deyə merak ediyorum bebek haraketleri bu haftalarda belli belirsiz olurmu acaba? Bazan çok net ve sık sık edərkən bazende hiss etmiyorum boyle yaşayan varmı aranızda biraz tedirgin ölüyorum...

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 23.3 haftalık hamileyim daha daha yeni hiss ediyorum bebek haraketlerini bu benim ilk hamiləliyin bu arada tecrubesiz anneyim🤭sizdede yaşayan oldumu deyə merak ediyorum bebek haraketleri bu haftalarda belli belirsiz olurmu acaba? Bazan çok net ve sık sık edərkən bazende hiss etmiyorum boyle yaşayan varmı aranızda biraz tedirgin ölüyorum...
Öyle olur canım ilk hamilelikte

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Benim doktorum 20. Haftadan sonra hissetmeye başlayabilirsin dedi. 24.hftadan sonrada 1saat içinde 5kez fln hissedersin dedi. Atıyorum işte yemek yedikten sonra 1 saat kontrol et kendini dinle yani 🥳 çok güzel bi duygu olsa gerek bnde sabrszlkla zaman geçsinde hissedeyim diye bekliyorum 🥰

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Benim iki gün filan hissetmediğim bile oldu yada günde bir kere kendini belli ettiği ama büyüdükçe daha belirgin oldu hareketleri hıçkırması ☺

Xeyale

Kayıtlı Üye
rank
Öyle olur canım ilk hamilelikte
😘Tesekkurler canim içim rahatladi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim doktorum 20. Haftadan sonra hissetmeye başlayabilirsin dedi. 24.hftadan sonrada 1saat içinde 5kez fln hissedersin dedi. Atıyorum işte yemek yedikten sonra 1 saat kontrol et kendini dinle yani 🥳 çok güzel bi duygu olsa gerek bnde sabrszlkla zaman geçsinde hissedeyim diye bekliyorum 🥰
Evet canim çok tuaf güzel bir hiss allahım herkese nasip etsin inşallah 🙏🤗sende inşaallah hiss edincə goruceksin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim iki gün filan hissetmediğim bile oldu yada günde bir kere kendini belli ettiği ama büyüdükçe daha belirgin oldu hareketleri hıçkırması ☺
Tesekkur ederim kızlar iyiki varsınız insanın içini rahatlatiyorsunuz🤗❤️😘

Son düzenleme:

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Normal canım

Tüm sayfalar yüklendi.