Sorum var kızlar tahlillere bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sibelkoc tarafından oluşturulan kızlar tahlillere bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 403 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kızlar tahlillere bakarmısınız
Konbuyu başlatan sibelkoc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

sibelkoc

Kayıtlı Üye
rank
kızlar cumartesı yatıs verdı dokdor bebegın suyu sınırda dıye dun sabahda 24 saatlık ıdrar toplamımı soyledıler sonuçlar çıktı ama dokdorum ameliyatta anlayan varmı acaba çıkış verırmı bu sonuc ıle dokdor bana 35 haftalık gebelık

Ekli dosyalar

• 99BEE64B-ACDE-4BBC-AB07-EBB66E522208.png
    99BEE64B-ACDE-4BBC-AB07-EBB66E522208.png
    753 KB · Görüntüleme: 77
  • 29E4CB28-406A-41DD-9E74-4C973BC64AA5.png
    29E4CB28-406A-41DD-9E74-4C973BC64AA5.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 89

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
kızlar cumartesı yatıs verdı dokdor bebegın suyu sınırda dıye dun sabahda 24 saatlık ıdrar toplamımı soyledıler sonuçlar çıktı ama dokdorum ameliyatta anlayan varmı acaba çıkış verırmı bu sonuc ıle dokdor bana 35 haftalık gebelık
Bebeğin suyu sınırda ise seni bırakmazlar canım

sibelkoc

Kayıtlı Üye
rank
normal dondu demıstı dokdor emın de degıl ama sonucu gördünüz sızce rısklı bsy varmı acaba

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
normal dondu demıstı dokdor emın de degıl ama sonucu gördünüz sızce rısklı bsy varmı acaba
Sonuçtan burada kimse anlamaz canım ama benim 37.haftaad suyum sadece birazcık azaldı diye bile direk yatış verildiler 2 gün sonra doğum ettim . Şuan normale döndü diyorsa bırakır seni ama sık sık kontrole çağırır

iki kız annesi💕🌺

Kayıtlı Üye
rank
Anlamadım bn canm rabbim yardımcın olsun

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İdrarda protein kaçağı var canım bu durum da kişi gebelik zehirlenmesi riskine karşı önlem amaçlı bebeği de takip etmek açısından yatış verir. Çok geçmiş olsun. Yazdıklarım seni korkutmasın sadece önlem amaçlı kontrol altındadsın. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşursunuz 🙏

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Yatistamisin şimdi canım geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.