Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ilık suya otur tuvalette ılık su kullan vazalınle masaj yaparak ıcıne ıtebılırsın sert zemine oturma mutlaka yastık kullan yatarken sol tarafına yat ınsallah faydalı olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Belki çatlak olmuştur bendede var çatlak dediğin gibi meme oluşmuş ama hemoroid değil krem kullanıyordum bide fitil ama şimdi kullanamıyorum bebekten dolayı ılık suyun içine oturmak iyi geliyor bide aşırı kabız yapan yiyecekler den ve baharatlardan uzak durman lazım sindirimi kolay şeyler yemelisin
Ilık suya otur tuvalette ılık su kullan vazalınle masaj yaparak ıcıne ıtebılırsın sert zemine oturma mutlaka yastık kullan yatarken sol tarafına yat ınsallah faydalı olur
Belki çatlak olmuştur bendede var çatlak dediğin gibi meme oluşmuş ama hemoroid değil krem kullanıyordum bide fitil ama şimdi kullanamıyorum bebekten dolayı ılık suyun içine oturmak iyi geliyor bide aşırı kabız yapan yiyecekler den ve baharatlardan uzak durman lazım sindirimi kolay şeyler yemelisin
Ya nasıl yani çatlak anlamadım? Yo benim 3 vü gebeliyim evlenmeden önce hemeroid az vardı 2 çocuk dogurunca daha da çıkdı. Gebe kalmadan önce normal tuvalete giderken kabız oluyidum genellikle de bitdiyinde parmagımla içeri itiyordum. Şimdi taşlaşmış içeri girmiyo
İnternete yazıyor hamılelıkde hemoroid ıcın ordanda bakabilirsin ınsallah faydasını gorursun doguma gecmedı lazım yoksa normal dogumda ıkınmakdan daha cok oluyor
İnternete yazıyor hamılelıkde hemoroid ıcın ordanda bakabilirsin ınsallah faydasını gorursun doguma gecmedı lazım yoksa normal dogumda ıkınmakdan daha cok oluyor
Evet ya. Kısmet olursa amelyat etdircem dogurdugdan sonra. Daha yaş 22 . Yaşlaşdıkca daha çok çıkıcak . Ölüyorum uemin ederim. Yutubdan bakdım bir geçerli bilgi alamadım. Gebelikde olur falan diyo.
Ben böyle durumla karşılaşan oldumu napdı diye sordum . Ölüyorum yemin ederim
Ahh ahh o memeler canım evde batikon varsa sıcak su dolsurabilecegin küçük bir küvet ya da leğen e 1 fincan kadar köy ve yarım saat kadar otur bunu meme tamamen çekilene kadar her gün yap. Batikon yoksa herhangi bir sirke de olur. Meme inince taharetini yaparken hep memyi içeri ittir. Bu aralar şeker, hamur,et tüketimini azalt sebze meyva ve sıvı ağırlıklı beslen. Varsa cantaron yağı sur hemoroidli bölgeye. İkinma ağır bir is yapma, çok oturma genelde yata poziyonda dinlen. Ben ameliyat oldum 4 yıl önce 7 tane meme aldırdım iç dış toplamda. Ha bı de patlıcan saplarını kaynatıp günde sabah akşam aç karnına yemekten 15 dk önce 1 çorba kaşığı içersen o da geçiriyormus ben yapmadım ama yapıp da memnun kalan çok kişi ile konuştum.