Kızlar yardım edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Kızlar yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 862 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardım edin
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mrvkrts

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kaç haftalık hamileyim kafam çok karışiyo ilk gebelik 29 Ağustos da oldum 2 Eylül bitti

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
5 hafta 3 gün oluyor canım ayarlardan son adet tarihini kaydet çıkar ordan da
Evet ama ben 2 eylülden hesapladım başlangıç tarihi yazısını olunca hemen size danışmak istedim yani 29 ağustostan hesaplamam gerekiyor dimi

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Evet ama ben 2 eylülden hesapladım başlangıç tarihi yazısını olunca hemen size danışmak istedim yani 29 ağustostan hesaplamam gerekiyor dimi
Evet son adetin ilk günü hesaplanıyor hastanede de sordukları zaman 29 ağustos demen lazım aklında olsun sürekli soruyorlar son adetin ilk günü geçerli onlar için de

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Evet son adetin ilk günü hesaplanıyor hastanede de sordukları zaman 29 ağustos demen lazım aklında olsun sürekli soruyorlar son adetin ilk günü geçerli onlar için de
Ya ben doktoruma 2 Eylül dedim sorun olurmu ki ilk gebeliğim olduğu için doğru düzgün anlyamamisim

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
5 gun oynar arada canım bisı olmaz ama Baska doktora gidecek olursan 29 agustos diye soyle

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
5 gun oynar arada canım bisı olmaz ama Baska doktora gidecek olursan 29 agustos diye soyle
Çok teşekkür ederim çok sağolun kafamı o kadar çok karıştırdım ki dün geceden beri 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok teşekkür ederim çok sağolun kafamı o kadar çok karıştırdım ki dün geceden beri 😊
1 buçuk aylık olmuyo daha dimi

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben doktoruma 2 Eylül dedim sorun olurmu ki ilk gebeliğim olduğu için doğru düzgün anlyamamisim
Sorun olmaz ama diğer gidişinde söyle sekreteri düzeltsin benimki de yanlış kaydetmiş sağlık ocağı bir ay öncesinden aşı için çağırdı durumumu anlattım kendine göre gel ama onu da düzelttir dediler

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
29 agustos da adet olduysan 28 gunde bi adet oluyorsan 6 haftalık hamile oluyorsun canım internetten gebelik hesaplama var ordan bi bak istersen

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

1 buçuk aylık olmuyo daha dimi
8 hafta dolunca olacak 😀 tatlı heyecanlar bunlar sistemi takip edince çözersin nasıl olduğunu

Tüm sayfalar yüklendi.