Kizlar yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alem tarafından oluşturulan Kizlar yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 658 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar yardım
Konbuyu başlatan Alem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Smye

Alem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 4 haftalık hamileyim bı kaç damla kan geldi doktoruma gittim hemen ilaç felan verdi ama aspirin kullanmam gerektiğini söyledi doktorada soramadım çok kalabalıktı neden aspirin kullanılır ki

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kan sulandırıcı olarak kullanılıyor kuzum ama doktorunun neden verdiğini doktorun bilir keşke sorsaydın

Fatma ışık

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 4 haftalık hamileyim bı kaç damla kan geldi doktoruma gittim hemen ilaç felan verdi ama aspirin kullanmam gerektiğini söyledi doktorada soramadım çok kalabalıktı neden aspirin kullanılır ki
Kanama varsa kullanılmamali bende kullanıyorum ilk başlarda kanama olmuştu doktorum hemen kes demişti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kanama varsa kullanılmamali bende kullanıyorum ilk başlarda kanama olmuştu dokteum

Alem

Kayıtlı Üye
rank
Kanama varsa kullanılmamali bende kullanıyorum ilk başlarda kanama olmuştu doktorum hemen kes demişti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kanama varsa kullanılmamali bende kullanıyorum ilk başlarda kanama olmuştu dokteum
Benim çok hafif bı kan geldi işte canım az bişey 2 3 kere ilk gebeliğim olduğu için korkuyorum biraz

Smye

Kayıtlı Üye
rank
Corasprin se hergün kullanmalısın canım

Tüm sayfalar yüklendi.