KIZLAR YARDIM

• Konbuyu başlatan Kübra yıldız
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra yıldız tarafından oluşturulan KIZLAR YARDIM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 743 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı KIZLAR YARDIM
Konbuyu başlatan Kübra yıldız
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee
K

Kübra yıldız

Guest
Uni baby sıvı deterjan aldım fakat makinam uygun değilmiş toz deterjan önerisi olan varmı yeni doğan için bide hangi programda yıkanan gerekiyor bebekte yıkadım oda 3 saat 44 dk küçülmüş hepsi hastane çantamizi hazirlicaktik oysaki😑😑😑

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Uni baby sıvı deterjan aldım fakat makinam uygun değilmiş toz deterjan önerisi olan varmı yeni doğan için bide hangi programda yıkanan gerekiyor bebekte yıkadım oda 3 saat 44 dk küçülmüş hepsi hastane çantamizi hazirlicaktik oysaki😑😑😑
Sıvı deterjan için çamaşır makinesinin aparatı oluyor canim onu icine yerlestirip yikaman lazım, bebek programı öyle canım 30 derece kısa programa atabilirsin zaten hic kullanilmamis oluyor

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ben bi kaç ay dalinin toz deterjanını kullandım, yarım saatlik kısa program yeterli oluyor. Sonraları kendime kullandığım deterjanla yıkadım sorun olmadı

Tüm sayfalar yüklendi.