Sorum var Kizlar yardim

• Konbuyu başlatan Ahsen
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ahsen tarafından oluşturulan Kizlar yardim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 735 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar yardim
Konbuyu başlatan Ahsen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan CerenEla

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 31haftalik hamileyim 3gundur cok kasilmalarim oluyor erken dogum olabilirmi
Daha 1 hafta önce aynı durumu yaşadım şu an 32 hafta oldum. Doktorumun dediğine göre eğer ağrı sadece belirli bir yeerdeyse, dinlenince geçiyorsa, başka bir simptomun yoksa (nişan gelmesi, suyunun gelmesi VS.) büyüme sancıları olabilirmiş. Bana dedi ki yat dinlen ve sıcak kompres yap sırtına veya duş al tabiki aşırı derecede sıcaktan bahsetmiyorum. Kontrole bile çağırmadı bakalım yarın var sonunda kontrolüm neler çıkıcak orda. Geçmiş olsun kuzum.

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 31haftalik hamileyim 3gundur cok kasilmalarim oluyor erken dogum olabilirmi
Bu haftalar kasılmaların takip edileceği haftalar. Açılma da olabilir olmayabilir de. Dr kontrolü şart üç gün surduyse. İçin rahat eder. Çünkü açılma illa ki sancı ile suyun gelmesi ile nişan ile alakalı değil. Kasilmalar ile sancısız da olabilir. Kısa sürüp dinlenince geçmesi lazım. Geçiyorsa endiselenme hepimizde büyüdükleri için oluyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar