Sorum var Kızlar yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nesli♥️efla♥️ayazım tarafından oluşturulan Kızlar yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 356 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardım
Konbuyu başlatan Nesli♥️efla♥️ayazım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
2 aylık bebeğimin burnu tıkanık nefes almakta zorlanıyor ne verebilirim ilaç olarak emziriyorum ama nefes alamadığı için ağlıyo ememiyo tavsiyeniz ne acaba ben bilmiyorum çünkü daha çok küçük sadece ağlıyorum😞

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
2 aylık bebeğimin burnu tıkanık nefes almakta zorlanıyor ne verebilirim ilaç olarak emziriyorum ama nefes alamadığı için ağlıyo ememiyo tavsiyeniz ne acaba ben bilmiyorum çünkü daha çok küçük sadece ağlıyorum😞
Sadece serum fizyolojik sıkabilirsin canm burnunu sık sık temizle çok yavaşça bol bol emzir burnu açılsın diye bulunduğun odanın havasını nemli tut yatırırken biraz dik pozisyonda yatır

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Serum fizyolojik damlat varsa eğer o yoksa birebşr iyi gelen tek şey ilaçtan sonra anne sütü ben oğluma hep anne sütü damlattım

Tüm sayfalar yüklendi.