Kizlar yardim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ tarafından oluşturulan Kizlar yardim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,318 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar yardim
Konbuyu başlatan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bla bla bla

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bana bu akıl verin allah aşkına eşim ameliyat oldu 20 günlük rapor verildi 30 unda iş başı yapicak ev kalabalık 2 oğlum eşim ben kız kardeşim nişanlısı ve her hafta sonu gelen oğlan kardeşim var hep beraber iş yapalım diyor ama kimse oralı değil sabah uyandigimdan beri iş yapiom eşim oflayip pofluyor napcam ben maddiyatta sıkıntılı hadi desem bir yerler lere gidelım ay delircem vallahi.bide hafta sonu kız kardesimle nişanlısı gezmeye gidiyorlar iyice deliriyor benimki napcm ben😤😤😤😡😢

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bana bu akıl verin allah aşkına eşim ameliyat oldu 20 günlük rapor verildi 30 unda iş başı yapicak ev kalabalık 2 oğlum eşim ben kız kardeşim nişanlısı ve her hafta sonu gelen oğlan kardeşim var hep beraber iş yapalım diyor ama kimse oralı değil sabah uyandigimdan beri iş yapiom eşim oflayip pofluyor napcam ben maddiyatta sıkıntılı hadi desem bir yerler lere gidelım ay delircem vallahi.bide hafta sonu kız kardesimle nişanlısı gezmeye gidiyorlar iyice deliriyor benimki napcm ben😤😤😤😡😢
Senin ew otel mi bacim misafirin hakkı 3 qündür 3 qünden snra ewin ahalisi sayılıyor örf adet dinimizce de bu böyle. Uyqun dille bacim yada canım yardim edermisn de. Ben anlamlara qittqimde eşimle qittim ablam bacim bna yardım edermsn dediğinde hiç yanlışa çekmem çekilecek bidurum deqil halin ortada

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Senin ew otel mi bacim misafirin hakkı 3 qündür 3 qünden snra ewin ahalisi sayılıyor örf adet dinimizce de bu böyle. Uyqun dille bacim yada canım yardim edermisn de. Ben anlamlara qittqimde eşimle qittim ablam bacim bna yardım edermsn dediğinde hiç yanlışa çekmem çekilecek bidurum deqil halin ortada
Ay bacım göz görüyor söylemekte istemiyorum vallahi eşim zaten ayrı dert anam ınan tansiyonun düştü yattığım yerden cvb atıyorum su an sana 😄

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Hastan var madem evde ziyaretin kısası makbuldür bizde bi gecede olsa evde kaldıysan yeme içmeye de işe de ortaksındır nasıl birlikte yiyorsan masrafınıda bölüşürsün işini de ayıptır ya

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Eşine geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşaAllah canım yabancıda değilmiş hani bacın vurdum duymazlık yapıyor ver eline süpürge vileda ben yapamıyorum yardım et demeyede gerek yok hani görüyor bir iki surat yap belki anlar 🙈

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Eşine geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşaAllah canım yabancıda değilmiş hani bacın vurdum duymazlık yapıyor ver eline süpürge vileda ben yapamıyorum yardım et demeyede gerek yok hani görüyor bir iki surat yap belki anlar 🙈
Dursun sonra yaparız diyor kizzz benim adamda bir titiz bir pimpirikli anlatmam

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Ne kardeşlerime sözüm geçiyor hal bol e olunca esimede nazım geçmiyor sen yemin ederim temizlik yapmaya hizmet etmeye gelmissin bu dünyaya diyor onlara laf solemiyorki benim zoruma gitmesin diye ama ışte surat yapıyor
Ee haklı adam ameliyat olmuş evde misafir istemez 🤕 kardeşinde hata valla madem kalıyorsun Bi el atması lazım seni otutturup herşeyi kendi yapması lazım kim olsa surat yapar ben tartışırdım hiç sabrım yoktur böyle rahatlığa Allah yardımcın olsun inşaAllah canım

Berrazümra

Kayıtlı Üye
rank
Bacım yanlış anlama da hadi bacın kalıyor nişanlısı niye gelip kalıyor tamam kardeş bacı önemli ama kendinide enayi yerine koydurma valla senin onlara işin düşse dönüpte bakmazlar evindede kalmana müsade etmezler bacın demesi lazım eşin ameliyatlı ben sana yardım edeyim sende hamilesin diye . Valla canım senin eşin haklı

Tüm sayfalar yüklendi.