5 mart adet tarihim 11 inde erken gebelik testi yaptım silik çıktı ertesi gün sağlık ocağına gittim ebeler ordadq test yatırdı silik çıktı tekrar 13 ünde kan verdim 18 çıktı sonuç folik asit başlattılar değerim yükselir dimi neden düşük çıktı sonuç
Kuzum tekrar kan verip beta hcg nin sağlıklı yükselip yükselmediğine bakılması gerekli. Şuan burda ne desek fayda etmez benim beta hcg de 15 çıktı ama ben idrar testini yapar yapmaz kan vermiştim
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 37. Haftasındasınız.
Doğum zamanı gelmiş olsa bile planlı sezaryen yapılacaksa 39. haftaya kadar beklemek gerekir. Kasılmalarla birlikte vajinal akıntıda artış başlar. bebek hareketlerini
takip etmeniz gerekir. doğum ile ilgili kaygı ve korkular da artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 47 cm ağırlıgı 2850 gr
5 mart adet tarihim 11 inde erken gebelik testi yaptım silik çıktı ertesi gün sağlık ocağına gittim ebeler ordadq test yatırdı silik çıktı tekrar 13 ünde kan verdim 18 çıktı sonuç folik asit başlattılar değerim yükselir dimi neden düşük çıktı sonuç