Kızlar arkadaşım olmadığı için biraz içimi size açmak istedim. Eğer basını ağırlayacaksa tabi. Ben bilge 23 yasinda evdendim eşim bende 9 yaş büyük görücü usulü evlendim annem eşimi sevdi ben sevmedim 19 yasinda 21 yaşına kadar sevdiğim vardı onu şehit verdim vatana Eşimin tanıdığı ve benide tanıyan biri anneme dedi herşey beni istediklerini eşimin babası beni istedi aradı konuştuk ben trabzon eşim bursa telefonda konuştuk 2 ay sonra çıkıp geldiler önce tanışmaya diye geldiler istediler nişanlandık 1 ay sonra evlendik ama eşim beni istememiş hiç bende bunu sonra öğrendim evlendikten 1 ay sonra öğrendim niye olduğunu evli bi kadınla ilişkisi varmış. Neyse düğüne kadar herkez pesimde bana herşeyi demeyi bu çocuk böyle böyle diye ama eşimin ailesi hep istedi hergun aradı sakin kimseye inanmam ben nisandan 2 hafta sonra bursaya geldim gelinlik almaya evi düzmeye yatak odası almaya vesayre şeyler almaya geldikten sonra esimin ailesi beni cok sevdi el ustun tutular beni bilemezdim basima gelecekler sonradan evlendim bu eve gelin geldim esimde 1 hafta gerdek olmadi istemedi demede demiyor baskasini seviyorum sonra annesine dedim cocugunla birsey olmadi o ayro ben ayri yatiyorum haberin olsun sonra ogluyla konustu bende duydum o aksam oldu hersey sonra 3 ay yine birsey yok yine annesin yanina indim aile apartmaninda yasiyoruz boyle boyke sen konustun oldu sonra dsha olmadi yine konustu eve geldi gece olmak istedi ben istemedim cunku herseyi biliyirum o kadina gidiyor herseyi yapiyor onla 4 ay sonra birlikte olduk 1 kizim oldu o kadinla konusmayi kesti aradan 3 ay gecti bidshs konusmaya basladi onla ben evden gittim 1 ay gelmedim kendi geldu aldi beni ben istemedim git gelmem benim gunahim ne ne yaptim sana diye sustu neyse aradan 1 sene gecti ve suan hamileyim gene hamileyim yine aynısı başıma geldi evden gittim bi ara geldi aldı olmadı yapamadım tek başıma kimse yok yanımda çünkü hem dayak yedim aldatıldim 4 sene böyle geçti şuan iyimiyiz hayr sevmiyor beni ben kizimla yatıyorum o başka oda yatıyor ne olacak böyle bilmiyorum kızlar