14+1 gebeyim Kızlar geyno ferro sanol doktor yazdı kullandıktan sonra mide bulantısı kusma yapıyor bugün de kullandım 2 defadır atıyorum yeşil bide napmalıyım
14+1 gebeyim Kızlar geyno ferro sanol doktor yazdı kullandıktan sonra mide bulantısı kusma yapıyor bugün de kullandım 2 defadır atıyorum yeşil bide napmalıyım
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr
Canım sabah aç karnına içmeyi dene ve içtikten sonra 1 saat kadar falan tekrar yat yemek yeme. Bütün kan ilaçları aynı şikayetleri yapar
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr