Kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gamze099 tarafından oluşturulan Kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 344 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kizlar
Konbuyu başlatan Gamze099
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar 39 haftalik olduk doktor heran doğum olabilir dedi 2 gündür qra ara belim ağrıyor duruyor şiddetleniyor bırakıyor vücudum çok halsiz napmaliyim bilmiyorum ilk gebeligim
Dogum belirtilerin kuzum sancilarini takip et eger gecmeyen sanci ise doktora git hemen sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim insallah🤲🌹

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 39 haftalik olduk doktor heran doğum olabilir dedi 2 gündür qra ara belim ağrıyor duruyor şiddetleniyor bırakıyor vücudum çok halsiz napmaliyim bilmiyorum ilk gebeligim
Kuzum sancılarını takip et düzenli ve sık sancıların olur ise hemen hastaneye git

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İnternetten nefes hareketlerine bak uygula canım seni rahatlatır ağrıların şiddetlenip düzenli hale geldiğinde hastaneye gidersin. Suyun gelirse hemen git bekleme. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.