kizlar ovliyasiya adeten ne kadar sonra baslar? bu hakda bilgi verirmisiniz?
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,532 Konum Rusiya sankt peterburq 30 Ocak 2023 #1 kizlar ovliyasiya adeten ne kadar sonra baslar? bu hakda bilgi verirmisiniz?
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 9,712 Konum Kastamonu 30 Ocak 2023 #2 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: kizlar ovliyasiya adeten ne kadar sonra baslar? bu hakda bilgi verirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... Ovulasyon testi Adet bitiminden hemen sonra yapılmaya başlanır bitanem
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: kizlar ovliyasiya adeten ne kadar sonra baslar? bu hakda bilgi verirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... Ovulasyon testi Adet bitiminden hemen sonra yapılmaya başlanır bitanem
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,532 Konum Rusiya sankt peterburq 30 Ocak 2023 #3 Mervercan' Alıntı: Ovulasyon testi Adet bitiminden hemen sonra yapılmaya başlanır bitanem Genişletmek için tıkla ... analdim canim
Mervercan' Alıntı: Ovulasyon testi Adet bitiminden hemen sonra yapılmaya başlanır bitanem Genişletmek için tıkla ... analdim canim
Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 314 30 Ocak 2023 #4 Adet bitiminden 12. 14. Günler oluyo canım
Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 16,964 Konum Manisa 30 Ocak 2023 #5 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: kizlar ovliyasiya adeten ne kadar sonra baslar? bu hakda bilgi verirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... 28 günde bir düzenli bir şekilde adet görüyor isen 14. Gün yumurtlama oluyor kuzum sen adetin bittikten sonra takip et ovulasyon testi ile
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: kizlar ovliyasiya adeten ne kadar sonra baslar? bu hakda bilgi verirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... 28 günde bir düzenli bir şekilde adet görüyor isen 14. Gün yumurtlama oluyor kuzum sen adetin bittikten sonra takip et ovulasyon testi ile
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,532 Konum Rusiya sankt peterburq 30 Ocak 2023 #6 Gamze Hümeyra' Alıntı: 28 günde bir düzenli bir şekilde adet görüyor isen 14. Gün yumurtlama oluyor kuzum sen adetin bittikten sonra takip et ovulasyon testi ile Genişletmek için tıkla ... canim ben en son 20 adet oldum 25 i adet biti 2 gun once korunmasiz iliski yasadik gebe kalmam dimi? cok korkuyordumdA Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 Minnakkız' Alıntı: Adet bitiminden 12. 14. Günler oluyo canım Genişletmek için tıkla ... tesekur edirim canim
Gamze Hümeyra' Alıntı: 28 günde bir düzenli bir şekilde adet görüyor isen 14. Gün yumurtlama oluyor kuzum sen adetin bittikten sonra takip et ovulasyon testi ile Genişletmek için tıkla ... canim ben en son 20 adet oldum 25 i adet biti 2 gun once korunmasiz iliski yasadik gebe kalmam dimi? cok korkuyordumdA Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 Minnakkız' Alıntı: Adet bitiminden 12. 14. Günler oluyo canım Genişletmek için tıkla ... tesekur edirim canim
Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 16,964 Konum Manisa 30 Ocak 2023 #7 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: canim ben en son 20 adet oldum 25 i adet biti 2 gun once korunmasiz iliski yasadik gebe kalmam dimi? cok korkuyordumdA Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 tesekur edirim canim Genişletmek için tıkla ... Bugün adet başlangıcı ile beraber 11 gün olmuş sperm içerde kadın vücudunda 4 ya da 5 gün kadar canlı kalabilir yani olabilir kuzum ya
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: canim ben en son 20 adet oldum 25 i adet biti 2 gun once korunmasiz iliski yasadik gebe kalmam dimi? cok korkuyordumdA Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 tesekur edirim canim Genişletmek için tıkla ... Bugün adet başlangıcı ile beraber 11 gün olmuş sperm içerde kadın vücudunda 4 ya da 5 gün kadar canlı kalabilir yani olabilir kuzum ya
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,532 Konum Rusiya sankt peterburq 30 Ocak 2023 #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: Bugün adet başlangıcı ile beraber 11 gün olmuş sperm içerde kadın vücudunda 4 ya da 5 gün kadar canlı kalabilir yani olabilir kuzum ya Genişletmek için tıkla ... ya insallah olmazkalmaram gebe suan isdemiyrium hec
Gamze Hümeyra' Alıntı: Bugün adet başlangıcı ile beraber 11 gün olmuş sperm içerde kadın vücudunda 4 ya da 5 gün kadar canlı kalabilir yani olabilir kuzum ya Genişletmek için tıkla ... ya insallah olmazkalmaram gebe suan isdemiyrium hec
Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 16,964 Konum Manisa 30 Ocak 2023 #9 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: ya insallah olmazkalmaram gebe suan isdemiyrium hec Genişletmek için tıkla ... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Aynı gün adet olup aynı gün bitmiş kuzum bu arada Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 Aynı gün adet olup aynı gün bitmiş kuzum bu arada Genişletmek için tıkla ... Yani ikimizin bende aynı gün adet oldum
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: ya insallah olmazkalmaram gebe suan isdemiyrium hec Genişletmek için tıkla ... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Aynı gün adet olup aynı gün bitmiş kuzum bu arada Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 Aynı gün adet olup aynı gün bitmiş kuzum bu arada Genişletmek için tıkla ... Yani ikimizin bende aynı gün adet oldum
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,532 Konum Rusiya sankt peterburq 30 Ocak 2023 #10 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 Aynı gün adet olup aynı gün bitmiş kuzum bu arada Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 Yani ikimizin bende aynı gün adet oldum Genişletmek için tıkla ... analdim canim
Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 Aynı gün adet olup aynı gün bitmiş kuzum bu arada Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ocak 2023 Yani ikimizin bende aynı gün adet oldum Genişletmek için tıkla ... analdim canim