Sorum var Kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 tarafından oluşturulan Kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 379 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar
Konbuyu başlatan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🌸🌸

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar. Nasılsınız gecmi olsun umarım hepiniz iyisinizdir bizde evimizi bıraktık kaçtık nigdedeyiz allh yardimcimiz olsun rabbim yavrularimizj korusun kızım 6 aylık çok korktu zor çıktık evden şükür iyiyiz 🥺🥺🥺😥😢
Çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın kıyamam ya Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah canım benim nerde oturuyordun sen

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar. Nasılsınız gecmi olsun umarım hepiniz iyisinizdir bizde evimizi bıraktık kaçtık nigdedeyiz allh yardimcimiz olsun rabbim yavrularimizj korusun kızım 6 aylık çok korktu zor çıktık evden şükür iyiyiz 🥺🥺🥺😥😢
Çok geçmiş olsun canım mal mülk para yerine gelir canınız sağ olsun 🤲

Çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın kıyamam ya Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah canım benim nerde oturuyordun sen
Cnm biz Afyon'da yasiyoz Adana'ya kayinvalideme gelmiştik onlarla evimiz yakın izinlerde bizde evimiz adanada oldu için gelip gidiyoduk gücümüz oraya yetti ama buna şükür cnm iyiyiz ya rabbim herkese sabır versin vefat edenlerin de mekanları cennet olsun çok zor amin cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun canım mal mülk para yerine gelir canınız sağ olsun 🤲
Saol cnm sizide gevmis olsun öle tabiki canim sağlık daha 9nrmli coo şükür sevdiklerim yanımda evladım iyi. Daha ne istiyebikurin ki buna şükürler olsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allahım korumuş canım çok geçmiş olsun rabbim bşr daha böyle bir afet yaşatmasın inşallah 🤲🏻

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Cnm biz Afyon'da yasiyoz Adana'ya kayinvalideme gelmiştik onlarla evimiz yakın izinlerde bizde evimiz adanada oldu için gelip gidiyoduk gücümüz oraya yetti ama buna şükür cnm iyiyiz ya rabbim herkese sabır versin vefat edenlerin de mekanları cennet olsun çok zor amin cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Saol cnm sizide gevmis olsun öle tabiki canim sağlık daha 9nrmli coo şükür sevdiklerim yanımda evladım iyi. Daha ne istiyebikurin ki buna şükürler olsun
Anladım kuzum amin inşallah canım

Tüm sayfalar yüklendi.