Kızlar 34. Haftada bebek doğsa küveze alıyorlar mı bide alttan çok baskı var normal mi 33+5
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 13 Şubat 2023 #1 Kızlar 34. Haftada bebek doğsa küveze alıyorlar mı bide alttan çok baskı var normal mi 33+5
Ş Şüküfe Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 582 13 Şubat 2023 #2 Zeynep41' Alıntı: Kızlar 34. Haftada bebek doğsa küveze alıyorlar mı bide alttan çok baskı var normal mi 33+5 Genişletmek için tıkla ... Alınanda var alınmayanda. Benim o hafta baskın çoktu iltihap çıktı
Zeynep41' Alıntı: Kızlar 34. Haftada bebek doğsa küveze alıyorlar mı bide alttan çok baskı var normal mi 33+5 Genişletmek için tıkla ... Alınanda var alınmayanda. Benim o hafta baskın çoktu iltihap çıktı
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 13 Şubat 2023 #3 Zeynep41' Alıntı: Kızlar 34. Haftada bebek doğsa küveze alıyorlar mı bide alttan çok baskı var normal mi 33+5 Genişletmek için tıkla ... Alırlar büyük ihtimal kuzum gelişimini tamamlamadigi için
Zeynep41' Alıntı: Kızlar 34. Haftada bebek doğsa küveze alıyorlar mı bide alttan çok baskı var normal mi 33+5 Genişletmek için tıkla ... Alırlar büyük ihtimal kuzum gelişimini tamamlamadigi için
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 13 Şubat 2023 #4 Naz25' Alıntı: Alınanda var alınmayanda. Benim o hafta baskın çoktu iltihap çıktı Genişletmek için tıkla ... Ya benimki kafası aşağıda zaten 2 gün sonra nst ye giricem bakalım oynadığı zmn hep üstüne hem alttan canım acıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Şubat 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Alırlar büyük ihtimal kuzum gelişimini tamamlamadigi için Genişletmek için tıkla ... İnşallah vaktinde gelir miniğim korkuyorum valla erken döndü çünkü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Şubat 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Alırlar büyük ihtimal kuzum gelişimini tamamlamadigi için Genişletmek için tıkla ... İnşallah vaktinde gelir miniğim korkuyorum valla erken döndü çünkü
Naz25' Alıntı: Alınanda var alınmayanda. Benim o hafta baskın çoktu iltihap çıktı Genişletmek için tıkla ... Ya benimki kafası aşağıda zaten 2 gün sonra nst ye giricem bakalım oynadığı zmn hep üstüne hem alttan canım acıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Şubat 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Alırlar büyük ihtimal kuzum gelişimini tamamlamadigi için Genişletmek için tıkla ... İnşallah vaktinde gelir miniğim korkuyorum valla erken döndü çünkü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Şubat 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Alırlar büyük ihtimal kuzum gelişimini tamamlamadigi için Genişletmek için tıkla ... İnşallah vaktinde gelir miniğim korkuyorum valla erken döndü çünkü
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 13 Şubat 2023 #5 Zeynep41' Alıntı: Ya benimki kafası aşağıda zaten 2 gün sonra nst ye giricem bakalım oynadığı zmn hep üstüne hem alttan canım acıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Şubat 2023 İnşallah vaktinde gelir miniğim korkuyorum valla erken döndü çünkü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Şubat 2023 İnşallah vaktinde gelir miniğim korkuyorum valla erken döndü çünkü Genişletmek için tıkla ... Kaçınci haftadasin kuzum k
Zeynep41' Alıntı: Ya benimki kafası aşağıda zaten 2 gün sonra nst ye giricem bakalım oynadığı zmn hep üstüne hem alttan canım acıyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Şubat 2023 İnşallah vaktinde gelir miniğim korkuyorum valla erken döndü çünkü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Şubat 2023 İnşallah vaktinde gelir miniğim korkuyorum valla erken döndü çünkü Genişletmek için tıkla ... Kaçınci haftadasin kuzum k
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 13 Şubat 2023 #6 Zeynep41' Alıntı: Kızlar 34. Haftada bebek doğsa küveze alıyorlar mı bide alttan çok baskı var normal mi 33+5 Genişletmek için tıkla ... Kontrolde bebeğin pozisyonu nasıldı canım doğum kanalına dönmüşse baskı normal ama haftan küçük ilaç verilmesi lazim bol istirahat şart
Zeynep41' Alıntı: Kızlar 34. Haftada bebek doğsa küveze alıyorlar mı bide alttan çok baskı var normal mi 33+5 Genişletmek için tıkla ... Kontrolde bebeğin pozisyonu nasıldı canım doğum kanalına dönmüşse baskı normal ama haftan küçük ilaç verilmesi lazim bol istirahat şart
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 13 Şubat 2023 #7 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kaçınci haftadasin kuzum k Genişletmek için tıkla ... Endişe etme kuzum Allah'ın izniyle bir sorun olmaz inşallah
Gamze Hümeyra' Alıntı: Kaçınci haftadasin kuzum k Genişletmek için tıkla ... Endişe etme kuzum Allah'ın izniyle bir sorun olmaz inşallah
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 13 Şubat 2023 #8 Zeynep41' Alıntı: Kızlar 34. Haftada bebek doğsa küveze alıyorlar mı bide alttan çok baskı var normal mi 33+5 Genişletmek için tıkla ... gelismini tamamlamadigi cugerleri tam gelismediuse alarlar Allah korusun erken dogum riskin varmi?
Zeynep41' Alıntı: Kızlar 34. Haftada bebek doğsa küveze alıyorlar mı bide alttan çok baskı var normal mi 33+5 Genişletmek için tıkla ... gelismini tamamlamadigi cugerleri tam gelismediuse alarlar Allah korusun erken dogum riskin varmi?
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 13 Şubat 2023 #9 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kaçınci haftadasin kuzum k Genişletmek için tıkla ... 33+5 canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Şubat 2023 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: gelismini tamamlamadigi cugerleri tam gelismediuse alarlar Allah korusun erken dogum riskin varmi? Genişletmek için tıkla ... İşte gecen hafta inmişti kanala girmemişti
Gamze Hümeyra' Alıntı: Kaçınci haftadasin kuzum k Genişletmek için tıkla ... 33+5 canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Şubat 2023 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: gelismini tamamlamadigi cugerleri tam gelismediuse alarlar Allah korusun erken dogum riskin varmi? Genişletmek için tıkla ... İşte gecen hafta inmişti kanala girmemişti
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 13 Şubat 2023 #10 Zeynep41' Alıntı: 33+5 canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Şubat 2023 İşte gecen hafta inmişti kanala girmemişti Genişletmek için tıkla ... Allah'ın izniyle bir sorun olmaz inşallah kuzum
Zeynep41' Alıntı: 33+5 canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Şubat 2023 İşte gecen hafta inmişti kanala girmemişti Genişletmek için tıkla ... Allah'ın izniyle bir sorun olmaz inşallah kuzum