B
Zaten canım ben o günden beri normslleşmiş değilim ve o günden beri de daha köyden dışarı adım atmadım
Hatay yok zaten çöl olmuş gitmiş
o yüzden , ne lazımsa eşime aldırıyorum benm yüreğim kaldırmaz etrafı görmeye, çadır kentleri görmeye, 
o masum ları görmeyi yüreğim kaldırmaz,
O günden hep evdeyim bi annemlere gidip geliyorum o kadar onlar zaten köyün içinde
rabbim gazabını bize uğratmasın inşallah. 

Biraz geç oldu, postu yeni gördüm ama yine yazmak istedim.Hayırlı günler kızlar. Allahım bizleri bağışlasın inşallahgünahlarımızı affeylesin cidden psikolojim bozuldu şu 1 2 aydır ülkenin hali hiç iç açıcı değil ilk deprem şimdş sel
ne oluyor cidden rabbim bizi helak mı ediyor diye düşünmeden edemiyorum. Her şey o kadar normalleşti ki rabbim sanki her şeye göz yumduğumuz için her şeyi bu kadar normalleştirdiğimiz için bizden hesap soruyor gibi
. Yine onun gazabından ona sığınıyoruz Allahım müslüman aleminin günahlarını affetsin inşallah
![]()
Zaten canım ben o günden beri normslleşmiş değilim ve o günden beri de daha köyden dışarı adım atmadım

O günden hep evdeyim bi annemlere gidip geliyorum o kadar onlar zaten köyün içinde