Sorum var Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 539 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Doğa 9aylık oldu 7500 kilo iyi diyor ebe ama ben bişey sormak istiyorum en son akşam 7 de akşam yameğiyle yoğurt yediriyorum daha da ek gıda ya da mama falan almıyor gün içinde de mama almıyor anne sütü ile ek gıda olarak besleniyor gece de yedirmelimiyim ne yapayım siz nasıl besliyorsunuz bebeklerinizi 9 aylık olduk biz bir bilgilendirirseniz çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden 😘

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Doğa 9aylık oldu 7500 kilo iyi diyor ebe ama ben bişey sormak istiyorum en son akşam 7 de akşam yameğiyle yoğurt yediriyorum daha da ek gıda ya da mama falan almıyor gün içinde de mama almıyor anne sütü ile ek gıda olarak besleniyor gece de yedirmelimiyim ne yapayım siz nasıl besliyorsunuz bebeklerinizi 9 aylık olduk biz bir bilgilendirirseniz çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden 😘
Ben de gece vermiyorum mama falan kuzum sadece emziriyorum ama gün içinde günde 3 defa ana öğün veriyorum çorba vesaire biz zaten emziriyorum ama mama vermiyorum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kaçta yatıp kaçta uyanıyor canım gece uyanıyorsa sadece anne sütü verebilirsin. Kilosu iyi maşallah 🧿

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canim benim kizimda 9 aylik olucak kilosu 9.500 ben kahvaltisindan önce emziriyorum yarimssay sonra kahvaltısını yapıyor tekrar uykuya yatacagi zaman gene beni emiyor sora oglen çorbasını veriyorum daha sonra tekrar beni emiyor ara öğün olarak meyve puresi yapıyorum veya yoğurt yiyor aksam da hafif ona göre ya havuç hasliyorum veya karnıbahar veyada brokoli uyumadan önce mama veriyorum gecede komple beni emiyor (Her ek gida sonrasi az da olsa emmesini sağlıyorum)

Kaçta yatıp kaçta uyanıyor canım gece uyanıyorsa sadece anne sütü verebilirsin. Kilosu iyi maşallah 🧿
Genelde gece uykusuna geçiş 7 buçuk 8 oluyor uyuyabilirsen ama habire uyanıyor orası ayrı q
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim benim kizimda 9 aylik olucak kilosu 9.500 ben kahvaltisindan önce emziriyorum yarimssay sonra kahvaltısını yapıyor tekrar uykuya yatacagi zaman gene beni emiyor sora oglen çorbasını veriyorum daha sonra tekrar beni emiyor ara öğün olarak meyve puresi yapıyorum veya yoğurt yiyor aksam da hafif ona göre ya havuç hasliyorum veya karnıbahar veyada brokoli uyumadan önce mama veriyorum gecede komple beni emiyor (Her ek gida sonrasi az da olsa emmesini sağlıyorum)
Hay maşallah kuzum

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Genelde gece uykusuna geçiş 7 buçuk 8 oluyor uyuyabilirsen ama habire uyanıyor orası ayrı q

Hay maşallah kuzum
Biraz erken uyuyo canım onun için acıkır uyanır hemen

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Hay maşallah kuzum
9 aylık bebek gece boyunca 10-11 saat aç kalabilir ama senin bebeğin erken uyuyor gece de uyanması normal o zamanda seni emsin canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar