Sorum var Kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nisa Elanur tarafından oluşturulan Kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 690 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar
Konbuyu başlatan Nisa Elanur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
hamilelikte oluşan kalça ağrısı özellikle bacağa vuran kas ağrısı siyatik sinirine oluşan basıdan kaynaklanıyor bnde de aynı şikayet vardi doktorum bu şekilde açıkladı ancak bunun için yapılacak bişey olmadığını söyledi..araştırınca gercekten böyle olduğunu görüceksiniz. magnezyum takviyesi bunun için çözüm değil özellikle kramplarınız yoksa çok fazla yorulmayıp ayakta kalmamaya dikkat etmelisiniz..
Ve ayni zamanda bol bol süt için.benimde olmuştu.süt içemezdim.içmeye bşalayınca geçti.
Kızlar 28+6 haftalik hamileyim kalçam çok batıyor otururken yatarken bazen yürürken bile oluyor normal mi bu durum

Nisa Elanur

Kayıtlı Üye
rank
hamilelikte oluşan kalça ağrısı özellikle bacağa vuran kas ağrısı siyatik sinirine oluşan basıdan kaynaklanıyor bnde de aynı şikayet vardi doktorum bu şekilde açıkladı ancak bunun için yapılacak bişey olmadığını söyledi..araştırınca gercekten böyle olduğunu görüceksiniz. magnezyum takviyesi bunun için çözüm değil özellikle kramplarınız yoksa çok fazla yorulmayıp ayakta kalmamaya dikkat etmelisiniz..
Ve ayni zamanda bol bol süt için.benimde olmuştu.süt içemezdim.içmeye bşalayınca geçti.
Her sabah 1 bardak süt içiyorum aslında ama bilmiyorum yatakta sağa sola dönerken bile nasıl batıyor

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Her sabah 1 bardak süt içiyorum aslında ama bilmiyorum yatakta sağa sola dönerken bile nasıl batıyor
Böyle yürürken bir anda ayağın boşalıyor gibi, basamak çıkarken sanki basmamışın gibi oluyorsa, damar çekmesi gibiyse siyatiktir.Bende de vardı normalde ağır ağrı kesiciyle geçiyordu hamilelikte içemediğinden kaç ay çektim ben de. Üstüne yatınca falan çok fena uyuşuyordu karıncalanıyordu, dönerken yatakta, arabaya binerken çok zorlandım sonra doğurunca geçti

Nisa Elanur

Kayıtlı Üye
rank
Gene istersen kuzum doktara görün
22 sine randevu aldım o zaman 30 haftalik oluyor bi söyleyeceğim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Böyle yürürken bir anda ayağın boşalıyor gibi, basamak çıkarken sanki basmamışın gibi oluyorsa, damar çekmesi gibiyse siyatiktir.Bende de vardı normalde ağır ağrı kesiciyle geçiyordu hamilelikte içemediğinden kaç ay çektim ben de. Üstüne yatınca falan çok fena uyuşuyordu karıncalanıyordu, dönerken yatakta, arabaya binerken çok zorlandım sonra doğurunca geçti
Evet öyle oluyor. Kaynanamda çok bilmiş gibi dalga geçiyor yürürken sanki şimdi doğuracak gibisin hemen ne kırılıyorsun falan diyor

22 sine randevu aldım o zaman 30 haftalik oluyor bi söyleyeceğim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet öyle oluyor. Kaynanamda çok bilmiş gibi dalga geçiyor yürürken sanki şimdi doğuracak gibisin hemen ne kırılıyorsun falan diyor
Aynı bende senin gibiyim cnm kaynnaa tarafi olarak benimde ayaklarım hepsi varis ondan yuruyemiyom.aciyor yoruluyor biraz yavaş yurusem der biraz hızlı yürü sanki hemen doguracan bende diyom ayaklarım ağrıyor ne yapıyım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar