Sorum var Kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sedanurdikcal tarafından oluşturulan Kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 317 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar
Konbuyu başlatan sedanurdikcal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

sedanurdikcal

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar plesenta previa dan bahsetmistim geçen gün bugün gittim ve bı değişiklik yok 3 hafta sonra yine gel dedi acaba bu haftadan sonra yukarı çıkarmı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kizlar plesenta previa dan bahsetmistim geçen gün bugün gittim ve bı değişiklik yok 3 hafta sonra yine gel dedi acaba bu haftadan sonra yukarı çıkarmı
Bide şeker yüklemesi yaptıran varmı kanım çok düşük çıktı tansiyonum 9.5cikti düşük dedi bilmiyorum bana ne yalan söyleyip bana çoksa düşük gelmedi😃demir degerlerim düşük çıktı falan neyse böyle olunca şeker yüklemesi yap şekerinde bı sorun varsa düşük yada yüksekse bunlar olur dedi yaptiriyimmi bı akıl lütfen bacım yaptridi sonradan tansiyon daha kötü oldu

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Benim işk hamileliğimde plesanta aşağıdaydı çok az kaydı sezeryan oldum. Şeker yüklemesi iki gebeliğimde de yaptırdım. Çünkü fazla glikoz hamilelikte bebeğe aktarılıyormuş bu da ani bebek ölümüne varan sonuçlar doğurur demişti dr um

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben şeker yüklemesi yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım sanada tavsiye ederim gebelik şekeri varsa erkenden önlem alınır. Tansiyona gelince kan değerlerin düşükse ondan dolayı da tansiyon düşüklüğü yaşanır

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank

Bide şeker yüklemesi yaptıran varmı kanım çok düşük çıktı tansiyonum 9.5cikti düşük dedi bilmiyorum bana ne yalan söyleyip bana çoksa düşük gelmedi😃demir degerlerim düşük çıktı falan neyse böyle olunca şeker yüklemesi yap şekerinde bı sorun varsa düşük yada yüksekse bunlar olur dedi yaptiriyimmi bı akıl lütfen bacım yaptridi sonradan tansiyon daha kötü oldu
Demirin şu an için iyi olabilir ama doğumda kan kaybedeceksin onun için normalden fazla olması gerekiyor.Şeker yüklemesi de ben yaptım çok korkutmuşlardı beni de ama beni çok çarpmadı

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Skma canini canim insallah cikacaktir.
Seker yüklemesi icinde yaptirmani tavsiye ederim ben 2 cocugumda da yaptırdım hic bir problem yasamadim.olasi ters bir durunda erken önlem alinmis olur

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar