Sorum var Kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sedanurdikcal tarafından oluşturulan Kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 376 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar
Konbuyu başlatan sedanurdikcal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

sedanurdikcal

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merahaba bugün kontorlum vardı şükür plesenta yerine gelmiş ama bu seferde troidlerimde sorun olduğunu dahiliye ye gitmemi söyledi acaba sizde troidleriyle ilgili sorun yaşayan varmı ne olabilir ki çok açık biseyde söylemedi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar merahaba bugün kontorlum vardı şükür plesenta yerine gelmiş ama bu seferde troidlerimde sorun olduğunu dahiliye ye gitmemi söyledi acaba sizde troidleriyle ilgili sorun yaşayan varmı ne olabilir ki çok açık biseyde söylemedi
Bende de olmuştu canım ama dahilşye doktoru bna şlaç vermedi . Gebelikten önce troidimde sorun olup olmadığını sordu bende yoktu dedim o zaman ilaç kullanmana gerek yok zaten gebelikte çıkıyor sonra gidecek demişti korkma yNi

sedanurdikcal

Kayıtlı Üye
rank
Bende de olmuştu canım ama dahilşye doktoru bna şlaç vermedi . Gebelikten önce troidimde sorun olup olmadığını sordu bende yoktu dedim o zaman ilaç kullanmana gerek yok zaten gebelikte çıkıyor sonra gidecek demişti korkma yNi
Hmm anladım canm tesekkurler

sedanurdikcal

Kayıtlı Üye
rank
Acaba tam olarak ne oluyo bu troid yani troid lerini göster dedi başkada bişey demedi ne gibi sıkıntısı oldu acaba çarpıntı halsizlik falan bu yüzden olabilirmi bide guatrdan şüpheleniyorum acaba troidle alakalı olabilir mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim kuzum bu arada plasenta için sevindim baya korkmuştun geçen aşağıda diye
Çok saol vallahi bu gebeliğim okadar ağır geçiyorki bian önce doğurmak istiyorum tabiki hayırlısıyla

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Acaba tam olarak ne oluyo bu troid yani troid lerini göster dedi başkada bişey demedi ne gibi sıkıntısı oldu acaba çarpıntı halsizlik falan bu yüzden olabilirmi bide guatrdan şüpheleniyorum acaba troidle alakalı olabilir mi
Olabilir canım tsh değerinin yükswk çıkması oluyor kuzum sma bazı insanlarda bu gebelikten önce oluyor onlar net olarak ilaç kullanmak zorunda diğer türlü bebeğe sıkıntı yapıyor sma gebelikten önce böylr bir sıkıntısı olmayıp gebellkte çıkıyor ise bu bebeğe bir sorun yaratmaz ben bizzat fakültede uzmanına gittim doktor tahlil bile yapmadı biliypr musun dedim hocam böyle böyle gebelikten önce böyle bir sıkıntın varmıydı diye sorular sordu bende hayır gebelikte yüksek çıktı deyince o zaman ilaç kullanacak bir şey yok bebeğe zarar vermez o dedi

sedanurdikcal

Kayıtlı Üye
rank
Olabilir canım tsh değerinin yükswk çıkması oluyor kuzum sma bazı insanlarda bu gebelikten önce oluyor onlar net olarak ilaç kullanmak zorunda diğer türlü bebeğe sıkıntı yapıyor sma gebelikten önce böylr bir sıkıntısı olmayıp gebellkte çıkıyor ise bu bebeğe bir sorun yaratmaz ben bizzat fakültede uzmanına gittim doktor tahlil bile yapmadı biliypr musun dedim hocam böyle böyle gebelikten önce böyle bir sıkıntın varmıydı diye sorular sordu bende hayır gebelikte yüksek çıktı deyince o zaman ilaç kullanacak bir şey yok bebeğe zarar vermez o dedi
Önce varmiydi yokmuydu bilmiyorum ama sürekli halsizlik uyku hissi falan oluyo iştahsızlık oluyo normladede ama çarpıntı falan gebelikte oldu normalde çarpıntı yoktu bide guatrla alakalı olabilir mi troid dediğimiz şey

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Önce varmiydi yokmuydu bilmiyorum ama sürekli halsizlik uyku hissi falan oluyo iştahsızlık oluyo normladede ama çarpıntı falan gebelikte oldu normalde çarpıntı yoktu bide guatrla alakalı olabilir mi troid dediğimiz şey
Çarpıntı gebelikte olan bir ley genellikle çok çay ce kafein yüzünden oluyor canım çay yada kahveyi elinden geldğimce içme . Guatır evet onunla alakalı ama troid bezinin çıkardığı bir tür hastalık o. Guatır varsa troidinde sorun vardır büyük ihtimalle..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu konuyu en iyi bilen @Zeynep23 dür ama ona soralım o daha bilgilidir yanlış bilgi vermek istemem

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲 troid konusunda dahilye de gereken testler yapılır. Gereken önlem alınır endişe etme çoğu gebe de var

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar