Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum bu benim 4. Gebeliğim ve etrafımda bı çok insan 2. Doğumdan sonraki doğumların kolay ve erken olabileceğini soyluyo yani 40 haftayı beklemez falan diyolar dogru mu acaba geçen günde bı post açmıştım acilmam var ama doktorum normal demişti açaba 38de falan doğum olurmu yoksa belli olmaz mı acaba doğum yaptıkça vajina açıldığı için hemen kolay hemde erken olabiliyomus yani aslında 40 tamamlasin istiyorum kilosu biraz geriudi sizin dusunceleriniz ne acaba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum bu benim 4. Gebeliğim ve etrafımda bı çok insan 2. Doğumdan sonraki doğumların kolay ve erken olabileceğini soyluyo yani 40 haftayı beklemez falan diyolar dogru mu acaba geçen günde bı post açmıştım acilmam var ama doktorum normal demişti açaba 38de falan doğum olurmu yoksa belli olmaz mı acaba doğum yaptıkça vajina açıldığı için hemen kolay hemde erken olabiliyomus yani aslında 40 tamamlasin istiyorum kilosu biraz geriudi sizin dusunceleriniz ne acaba
Bide acaba 35 hafta da bebislerinizin kilosu neydiKızlar merhaba bişey sormak istiyorum bu benim 4. Gebeliğim ve etrafımda bı çok insan 2. Doğumdan sonraki doğumların kolay ve erken olabileceğini soyluyo yani 40 haftayı beklemez falan diyolar dogru mu acaba geçen günde bı post açmıştım acilmam var ama doktorum normal demişti açaba 38de falan doğum olurmu yoksa belli olmaz mı acaba doğum yaptıkça vajina açıldığı için hemen kolay hemde erken olabiliyomus yani aslında 40 tamamlasin istiyorum kilosu biraz geriudi sizin dusunceleriniz ne acaba