Kızlar biliyorum çok kafa ütülüyorum ama çok canım yaniyo eşim yüzüme bile bakmiyo önceki postumda cocuklarimin hasta olduğunu babasının hastaneye soyledigim halde götürmedigini söylemiştim bugün annesinin parmağı agriyomus Sivas'a gitmisler banada gittikten sonra soyluyo annesi goturmesin demiyorum ama çocuklarım ateşler içinde yatarken enazindan onlarida götürebilirdi benden rahatsız bile oluyosa kızlar galiba ben bosancam en azından babamın evinde hizmetcilik yaparım bana öyle demişti gelirsen hizmetcilik yaparsin diye çocuklarım daha güvende olur evde yemeye bişey kalmadı eve biseyler al dedim param yok dedi Sivas'a git gel bin liraya yakın mazot tutuyo yokta nasıl gidebiliyosun en azından cocuklarimida götürebilirdi biri ishal halsizlik ten uyudu kaldı biride ateşli dönüp bakmadı bile ben desen kan değerlerim düşüktü en son hastaneye gittiğimde ayakta zor duruyorum bütün iş bana bakiyo basim dönüyor canm yaniyo kızlar sadece içimi dökmek istedim annemi arayıp içimi dökmek istiyorum bana söylediği laf su benim derdim bana yeter diyo en cokda canımı bu yakiyo ben annemle dertlesemiyceksem kime derdimi yanacam